Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omleta italiana cu zucchini si mozzarella

ro

13 May, 2011 11:55 2483 Marime text
2_aspx.jpgAcest mic-dejun a fost o surpriza incredibila. M-am trezit de dimineata cu pofta de ceva bun si am incropit aceasta omleta coapta la cuptor care este atat de colorata, de delicata si de bogata incat iti tine de foame o zi intreaga.

Aveti nevoie de

3 oua
100 ml lapte integral (gras)
2 zucchini micuti
1 ceapa rosie
1 ardei gras (sau jumatate - depinde de dimensiuni)
2 catei de usturoi
100 grame Mozzarella Lactitalia
busuoic, sare, piper


Caliti usturoiul impreuna cu ceapa rosie intr-o tigaie. Adaugati apoi ardeiul rosu tocat marunt si zucchini taiat in jumatate pe lung si apoi feliat. Caliti 3-5 minute.

Mutati amestecul intr-un vas termorezistent.

Bateti 3 oua impreuna cu laptele, condimentati si turnati peste amestecul de zucchini. Amestecati usor sa iasa legumele la suprafata.

Mozzarella se taie cubulete si se imprastie deasupra omletei. Se baga la cuptor la foc mare si se tine aproximativ 10 minute, pana se rumeneste.

Va garantez ca acest mic-dejun este fantastic! ;)

Reteta preluata de pe http://amainbucatarie.blogspot.com/2010/03/omleta-italiana-cu-zucchini-si.html.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii