Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mic dejun de lux pentru cei mici şi cei mari

ro

07 Jun, 2011 10:13 2009 Marime text

dsc08872.jpgPentru o porţie aveţi nevoie de: un iaurt cremos (cremă de iaurt sau iaurtul vostru preferat), cerealele voastre preferate (eu am folosit Vitalis Knusper Plus cu fructe de la dr Oetker, nu pentru că ar fi cerealele mele preferate ci pentru că mi s-a părut că s-ar combina bine cu iaurt şi am avut dreptate), 1 pară, 1 jumătate de piersică (proaspătă sau din compot, în funcţie de sezon) şi un pahar frumos, evident. Eu am folosit o cupă de îngheţată din setul primit cadou de Crăciun.

Se aşază în straturi ingredientele: iaurtul, apoi cerealele, apoi fructele tăiate bucăţele, iar iaurt, iar cereale, iar fructe, iar iaurt, până umpleţi cupa. Nu-i aşa că arată minunat?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii