Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mamaliga cu surprize

ro

16 May, 2011 18:29 2296 Marime text

24323_1l.gifIngrediente:

350 g malai
700 ml apa
300 g ricotta
60 g kaizer sau bacon
1 catel de usturoi
1 ceapa mica
3 linguri ulei masline
400 g rosii intregi si decojite
100 g branza telemea rasa
1 varf cutit busuioc uscat
1 lingura parmezan ras
sare
piper

 

Preparare:

Pentru inceput pornim cuptorul la 200°C. Apoi, calim kaizerul in ulei incins, adaugam ceapa tocata si o calim si pe aceasta pana devine aurie. Peste acestea turnam rosiile decojite si taiate cubulete, catelul de usturoi si busuiocul. Potrivim de sare si piper si tinem pe foc pana scade sosul lasat de rosii.

In acest timp pregatim mamaliga. Cand este gata si mamaliga, ungem un vas cu unt si punem un strat de mamaliga. Peste acesta asezam un strat de ricotta, urmat de sosul de rosii, apoi branza rasa si inca un strat de mamaliga. Dam la cuptor pentru 20-30 de minute, pana devine putin aurie mamaliga de la suprafata. Pudram cu parmezan ras

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii