Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inele crocante de ceapa

ro

02 Apr, 2012 00:00 2620 Marime text

ceapa_exposure.jpgIn general aceste inele se prepara folosind un aluat de clatite prin care se trece ceapa si apoi se prajesc in ulei incins, dar astfel ele absorb mult ulei si rezulta o mancare foarte grasa si grea. Aceasta varianta e mai "light" si inelele ies mult mai crocante.

Ingrediente

3 cepe mari
3 linguri faina alba
3 linguri malai
2 linguri mac
1 lingurita piper
1 lingurita boia
1 lingurita sare
lapte batut
ulei pentru prajit

Portii: 3-4

Reteta completa pe: E-retete.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii