Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:54 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Friptura de pui (pui stifado)

ro

20 Apr, 2012 00:00 2292 Marime text

pui.jpgEste o mancare traditionala greceasca, care se poate face si cu carne de vitel sauiepure, este de fapt o tocanita de pui cu ceapa mica (arpagic) in mod traditional, dar eu o fac cu ceapa galbena tocata.

Ingrediente

1 pui taiat bucati (sau 10 pulpe pui)
sare, piper
5 linguri ulei masline
7 catei usturoi
3-4 foi dafin
patrunjel tocat
6 linguri apa
1/2 cana bulion (sau 3 lingurite pasta de rosii dizolvata in apa)
1 ceapa mica (sau arpagic)
unt
orez fiert pentru garnitura

Reteta completa pe: E-retete.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii