Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Frigărui din ficăței de pui cu ceapă

ro

13 Aug, 2011 00:09 1745 Marime text
frigarui.jpgIată o frigăruie rară la vedere! Pentru că ficățeii de pui, delicați la textură și catifelați la culoare, par oricum, doar pregătiți să fie trecuți prin focul grătarului nu. Și totuși... Pregătiți cum se cuvine, ficățeii de pui se pot trasforma cu ușurință într-o gustare rapidă, de vară, potrivită la iarbă verde alături de o salată de sezon.

Porții: 2

Timp de preparare: 30 minute

Ingrediente:

500 grame ficăței de pui

1 ceapă roșie

2 linguri de făină

sare și piper proaspăt măcinat

1 linguriță de ulei

Preparare:

Curățați ficățeii de pielițe și secționați-i în bucăți cu latura de aproximativ 2 centimetri.

Curățați ceapa și tăiați-o în bucăți la fel de mari.

Treceți ficățeii prin făină amestecată cu sare și piper.

Scuturați ficățeii de excesul de făină și înșiruiți-i, intercalat cu bucăți de ceapă, pe frigărui. Aveți grijă să începeți și să terminați cu o bucată de ceapă.

Rumeniți ficățeii pe toate părțile la foc potrivit pe grătarul uns cu ulei.

Serviți frigăruile imediat, alături de salată.

www.cevabun.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii