Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Brioche suisse

ro

21 Feb, 2012 00:00 2441 Marime text

brioche.jpgOh, mon Dieu! Ce pufoase si gustoase sunt aceste briose frantuzesti, umplute cu crema de vanilie si fulgi de ciocolata, preparate dupa o reteta a lui Christian Felder.

Ingrediente

250 gr faina alba
30 gr zahar
1/2 cub drojdie proaspata (12 gr)
2 linguri lapte caldut
3 oua
125 gr unt (la temperatura camerei)
1/2 lingurita sare
fulgi de ciocolata

Crema de vanilie

250 ml lapte
50 gr zahar
2 galbenusuri
20 gr amidon
1/2 pastaie vanilie (sau/si esenta de vanilie)

Pentru uns

1 galbenus de ou
2 linguri smantana

Sirop de zahar

50 gr zahar
50 ml apa

Bucati: 11 (+marginile)

Reteta completa pe: E-retete.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii