Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Salata Panzanella (salata de rosii si paine)

ro

22 Mar, 2017 10:51 8830 Marime text


Secretul pentru o panzanella grozava este insa combinarea aromelor, asa ca trebuie sa stea minim o ora in frigider, cat painea sa absoarba zeama rosiilor bine coapte. Nu numai ca o sa avem o delicioasa salata de post, dar este cel mai bun motiv sa mancam paine inmuita in sosul salatei de rosii, exact ca in copilarie, fara sa avem mustrari de constiinta.

INGREDIENTE PANZANELLA (SALATA DE ROSII SI PAINE CROCANTA)

  • 500 g de rosii bine coapte
  • 250 g de paine ciabatta, veche de 2-3 zile, taiata in bucatele de cam 2 cm
  • o ceapa rosie mica, curatata si spalata
  • 150 ml de ulei de masline
  • 50 ml de otet din vin rosu
  • frunze de busuioc
  • 5-6 catei mici de usturoi, curatati si spalati
  • un varf de lingurita cu zahar
  • sare

Modul de preparare al salatei Panzanella îl puteţi găsi pe reteta-video.ro



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii