Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biscuiti cu fulgi de ovaz si miere

ro

27 Mar, 2017 08:58 13385 Marime text


Daca va place sa rontaiti un biscuit crocant, sanatos si extrem de gustos, va recomand din toata inima sa incercati aceasta reteta de biscuiti cu fulgi de ovaz si miere. Mierea le da da un gust absolut minunat si o consitenta crocanta. Pentru ca nu avem niciun ingredient de origine animala in reteta, putem gusta acesti minunati biscuiti cu fulgi de ovaz  si in post. Dintr-o tava mare facuta ieri, azi au mai ramas doi biscuiti, asa ca putin mai pe seara mai fac o tura.

Ingrediente – Biscuiti cu fulgi de ovaz (15 bucati)

  • 100 g fulgi de ovaz + 1-2 linguri de fulgi pentru presarat biscuitii
  • 225 g faina integrala de grau
  • 100 g zahar brun
  • 50 g miere
  • 50 ml ulei floarea soarelui
  • 100 ml lapte de soia/migdale
  • 50 g nuci
  • 50 g bobite de ciocolata neagra (optional)
  • 8 g praf de copt
  • 1 varf cutit sare

Modul de preparare îl puteţi găsi pe lauraadamache.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii