Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PICATURI DE HAR DE LA STARETUL DIONISIE (2) “Astazi nu mai este dra­goste pentru ca nu mai este sinceritate”, “EGOISMUL este arma atomica a Satanei”

ro

28 Jun, 2011 11:01 1628 Marime text
  • 1.jpgNu judecati ca cineva o sa sporeasca duhovniceste umbland cu viclesug. O sa sporeasca pe moment, din lucrarea Satanei, dar mai pe urma... Sfintii Apostoli, Proorocii ne-au aratat prea bine calea pe care sa mergem, stim prea bine; doar citim toata ziua, dar daca nu bagam de seama...
  • S-a schimbat lumea. Astazi nu mai este dra­goste pentru ca nu mai este sinceritate.
  • Oamenii de astazi s-au schimbat. Acum, daca scapi un cuvant, nu te uita si se sapa rautate, dar mai demult chiar daca se certau intre ei, dar imediat apoi erau cei mai buni prieteni si rautatea nu sporea in suflet.
  • Pentru cei care nu au dragoste de la inceput, este mai greu, si ea, dragostea, se castiga prin smerenia care se impotriveste inaltarii mintii si rautatii.
  • Daca ai patima egoismului, cu nici un chip nu poti trece pe la vamile vazduhului.
  • Mai mult pe http://www.razbointrucuvant.ro/2011/06/28/picaturi-de-har-de-la-staretul-dionisie-2-astazi-nu-mai-este-dra%c2%adgoste-pentru-ca-nu-mai-este-sinceritate-egoismul-este-arma-atomica-a-satanei/

    Urmareste-ne pe Google News
    Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

    Ti-a placut articolul?

    Comentarii