Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PARINTELE ARSENIE BOCA si CELE SAPTE SURLE (III). Despre sfarsitul lumii, Antihrist si A Doua Venire “SFANTA LITURGHIE MAI TINE LUMEA”. “Bonus”

ro

01 Dec, 2010 13:08 3762 Marime text

3185651-195x300.jpg"El e "acela" care va veni in numele său - nu al lui Dumnezeu - evreu de neam, care va tirani sub ascultarea sa tot pămantul. Căci "acela" va primi să fie impărat peste strălucirea tuturor impărăţiilor pămantului.

Creştinii - cu numele - din pricina inmulţirii fărădelegilor care sting Duhul, aşa se vor slăbi la minte, incat de frică mulţi se vor lepăda de Hristos şi vor primi toată voia rea şi vor gusta toată răutatea răului, "căci credinţa nu este a tuturora". Viaţa lor, slăbănogită de păcat, va da indrăzneală Satanei, care va lucra in "acela" tot felul de puteri şi de semne, de minuni mincinoase şi de amăgiri nelegiuite pentru fiii pierzării, fiindcă n-au primit iubirea adevărului, ca să se mantuiască. De aceea, pentru că iubesc păcatul mai mult decat pe Dumnezeu, Dumnezeu le trimite amăgiri puternice, ca să dea crezămant minciunii, şi să cadă sub osandă toţi cei ce n-au crezut adevărul, ci au indrăgit nedreptatea.

Citeste continuarea despre Cartea Imparatiei si vezi video despre Sfantul Ardealului pe razbointrucuvant.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii