Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

GRAMATICA LIMBII GERMANE/ BBC

ro

26 Oct, 2012 01:00 3291 Marime text
pravalia.jpgGramatica limbii germane este destinata incepatorilor adulti, fie pentru studiu individual, fie pentru cursuri de limbi straine din invatamantul superior nespecializat. Este, de asemenea, ideala pentru absolventii de liceu.

Este un ghid practic care incearca sa faca gramatica limbii germane accesibila vorbitorilor de limba romana si reprezinta un instrument suplimentar perfect pentru orice manual. Accentul se pune pe explicarea clara si concisa a structurilor de baza ale limbii germane, ilustrate prin exemple din limbajul curent, de zi cu zi.

Utilizarea acestei carti nu presupune cunoasterea temeinica a gramaticii limbii romane, intrucat nu sunt folositi decat termeni gramaticali de baza. Ea contine si un glosar in care sunt explicati acesti termeni.

Cartea este gandita astfel incat sa poata fi consultata usor si rapid. Cuprinde:

- sumarul - pentru a inlesni cautarea capitolului sau subcapitolului dorit;

- un glosar de termeni gramaticali;

- explicatii gramaticale, impartite clar in capitole si subcapitole numerotate. Prima jumatate a cartii se ocupa de substantive, articole, adjective, adverbe, pronume si prepozitii. A doua jumatate se concentreaza asupra verbelor: formare, utilizare si forme neregulate;

- tabele cu verbe - tiparele verbelor regulate si ale verbelor neregulate frecvent utilizate;

- un index cuprinzator si usor de utilizat, in care sunt listate atat cuvinte-cheie in limbile germana si romana, cat si termeni gramaticali.

Sursa: grupulcorint.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii