Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conspiraţiile NASA - Nick Redfern

ro

15 Mar, 2012 00:00 1689 Marime text

pravalia.jpgAdministraţia Naţională pentru Aeronautică şi Spaţiu (NASA) a fost înfiinţată pe 29 iulie 1958.

Încă din primele zile, aceasta s-a aflat în avangarda eforturilor de explorare a spaţiului cosmic, iar rezultatele acestora s-au văzut în misiunile selenare Apollo, în staţia spaţială Skylab, precum şi în naveta spaţială, aşa cum o ştim noi astăzi. De-a lungul timpului, de NASA au fost legate multe operaţiuni de muşamalizare şi ascundere a adevărului la cele mai înalte niveluri. Iată câteva dintre faimoasele „secrete" păstrate de NASA:

-- Ipoteza că aselenizările Apollo din perioada 1969-1972 au fost, de fapt, simulate, ca parte a efortului de a demonstra superioritatea militară şi tehnologică faţă de fosta Uniune Sovietică.
-- Controversatul „Chip uman de pe Marte" - despre care mulţi cred că ar fi o structură sculptată, creată în trecutul îndepărtat de marţienii indigeni, care între timp au dispărut.
-- Numele informatorilor secreţi din cadrul NASA care au încercat să deconspire cele mai straşnic păzite secrete ale organizaţiei cu privire la interacţiunile dintre guvernul american şi extratereştri.

Sursa: lifestylepublishing.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii