Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biblia Barbatului

ro

03 Jun, 2011 04:27 2142 Marime text

23759_32985.jpgCartea aceasta repune în drepturi barbatii, de aceea ar trebui sa ciocneasca toti un pahar în cinstea aparitiei volumului mult asteptata: Biblia barbatului. Este o carte-manifest esentiala, ce nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca niciunui barbat, putând fi considerata, pe drept cuvânt, unul dintre ultimele vestigii de masculinitate într-o societate care tinde tot mai mult spre efeminare si epilarea picioarelor.
Cele 975 de sfaturi prezentate de cei sase autori, cu un umor de buna calitate, vor aduce la suprafata adevarata esenta a barbatilor - pradatori înnascuti, doritori de competitii, doamne voluptoase, bere si bauturi alcoolice tari, ciocniri verbale si fizice sau, într-un cuvânt, de distractie. Desigur ca într-o carte destinata barbatilor femeia trebuie sa ocupe locul de onoare, aspectele legate de sexul frumos fiind întoarse pe toate partile...
Nu sunt uitate nici restul prioritatilor masculine, cum ar fi frecventarea barurilor si a restaurantelor, sportul, înjuraturile sau demascarea prefacutilor, acele copii palide care nu vor ajunge niciodata barbati adevarati.
Cartea poate fi considerata, pe drept cuvânt, un abecedar al barbatiei, reusind sa descreteasca fruntile si sa provoace hohote de râs de la primul pâna la ultimul sfat.

Mai  multe carti pe http://www.pravaliacucarti.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii