Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

1000 de momente ale uituceniei

ro

08 Jun, 2011 10:23 1894 Marime text

21566_24830.jpg„Când eram mai tânar, nu-mi aminteam nimic, indiferent daca se întâmplase sau nu; acum ma simt atât de subred, încât probabil ca în curând nu-mi voi mai aminti decât lucrurile care nu s-au întâmplat, de fapt, niciodata."
Marturisirea, semnata de Mark Twain, e doar unul dintre episoadele care semnalizeaza defectiuni de functionare în mintea oamenilor celebri - politicieni si actori, sportivi si muzicieni, compozitori si literati. Lânga Twain se asaza alte nume grele, care au cazut victima - o data, de doua ori, de zece ori - uituceniei. Rod Stewart, de pilda, admite ca nu-si mai aminteste numele iubitei care i-a inspirat hitul Maggie May. Ronald Reagan încurca numele sefilor de stat pe care-i primeste la Casa Alba. David Bowie jura cu mâna pe inima ca a uitat absolut tot anul 1975. Doris Day e incapabila sa-si recunoasca cel de-al doilea sot, desi sta cu el de vorba pe strada.
În fine, destui oameni ilustri îsi pierd memoria, ceea ce nu-i împiedica sa-si scrie memoriile. Îi gasiti în paginile acestui volum - confuzi, simpatici, gata sa încurce borcanele. Uitati-va la ei si nu-i uitati.

Mai multe carti din categoria Hazlii, puteti gasi pe http://www.pravaliacucarti.ro.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii