Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Becali „intarzie" la Bruxelles din cauza interdictiei de a parasi tara

ro

08 Jun, 2009 19:58 1440 Marime text
Posibil europarlamentar, blocat la Bucureşti. Gigi Becali are interdicţie să părăsească ţara, fiind cercetat pentru lipsire de libertate 

Proaspăt desemnat europarlamentar, Gigi Becali ar putea fi împiedicat să ajungă prea curând la Bruxelles. Este vorba despre faptul că Gigi Becali are interdicţie să părăsească ţara, în dosarul în care e acuzat de lipsire de libertate. Judecătoria Sectorului 1 discută, mâine, 9 iunie, cererea formulată de avocaţii omului de afaceri de ridicare a interdicţiei de a părăsi ţara.

Cererea a fost făcută după ce rezultatele parţiale ale alegerilor europarlamentare făcute publice de Biroul Electoral Central arată că Gigi Becali a câştigat un mandat de europarlamentar, candidând pe listele Partidului România Mare.

Cătălin Dancu, unul dintre avocaţii latifundiarului din Pipera, a confirmat că a fost înregistrată la Judecătoria Sectorului 1 o cerere de ridicare a interdicţiei de a părăsi ţara. După aflarea rezultatelor parţiale Gigi Becali a anunţat că, dacă va deveni europarlamentar, va face naveta Bucureşti-Bruxelles cu avionul proprietate personală. „Nu este greu pentru mine, pentru că eu voi merge cu avionul particular. Plec luni dimineaţa, vin joi. Nu stau la cursa de linie, nu stau în aeroporturi, deci nu am nicio problemă", a afirmat Becali.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii