Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:52 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paste cu caloriferele fierbinti (audio)

ro

16 Apr, 2009 20:31 4101 Marime text

radet.jpg

Ne aflam in Constanta, pe data de 16 aprilie, si practic suntem la jumatatea primaverii, la fix 2 saptamani de startul sezonului estival. Vremea la Constanta e foarte calduroasa, in aprilie s-au inregistrat temperaturi medii de 15 grade Celsius. Totusi, caloriferele din apartamente ard la propriu. RADET-ul din Constanta refuza sa opreasca furnizarea de caldura, argumentand ca nu sunt destule cereri.

Am sunat la dispeceratul RADET si am fost instiintat ca furnizarea de caldura va fi oprita dupa Paste. Pana atunci ne asteapta un Paste in cuptor, alaturi de mieii pe care probabil ii vom … devora, daca nu ne vor devora ei inainte.

Sursa: http://www.tashy.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sef sef 23 Apr, 2009 21:18 bai gigele daca ai bani sa arunci pe fereastra arunca frate,poate nu pot toti sa plateasca mofturile si hotiile de la radet!!!!lasa-ne frate ca mor de cald aici langa cet de la caloriferele lor!!!OPRITI IN PANA MEA CALDURA CA NU MAI PLATIM NIMC!!!!!!!
  • gigel 22 Apr, 2009 09:38 iar faceti voi reguli pentru altii? si eu vreau vila, dar daca nu am bani, stau la bloc si vreau sa am conditii civilizate. daca nu aveti bani de intretinere, mutati-va la garsoniera sau la camin de nefamilisti (stiu ca sunt citeva fara caldura).
  • Gabriela 22 Apr, 2009 08:53 Avnd in vedere ca noaptea sunt 4-5 grade, nu mi se pare in regula sa se opreasca caldura. E inca frig, iar azi dimineata erau 5 grade. Daca va deranjeaza atat de tare opriti caldura din subsol sau din apartament. Nu mai luati voi hotarari pentru altii. Cate griji aveti frate, sunteti incredibili.
  • tdc 17 Apr, 2009 11:28 bataie de joc, nesimtire si marlania radetului, dar pe bani.
  • constantean 17 Apr, 2009 08:55 dar stai linistit ca si noi vom plati caldura tot dupa paste...dupa pastele cailor.