Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei Calmul Capricornilor va fi încercat de o discuţie cu copiii

ro

04 Aug, 2011 00:00 3893 Marime text
10.jpgBERBEC

Deşi nu prea le stă în fire, Berbecii sunt astăzi în defensivă. Este vorba despre nişte reproşuri, de altfel justificate, din partea partenerului de viaţă. Nativii sunt puşi în postura de a da nişte explicaţii, lucru care nu le face plăcere, dar este necesar. Odată încheiat acest conflict însă, lucrurile vor arăta mult mai bine!

TAUR

Taurii ar trebui să-şi mai tempereze astăzi optimismul exagerat în legătură cu viitorul lor financiar, pentru un motiv foarte simplu. Nu este vorba că nu le vor veni bani, dimpotrivă! Dar sunt prea tentaţi să cheltuiască mai mult decât îşi permit sau să investească într-o afacere care nu se va dovedi pe cât de profitabilă speră ei. Deci, prudenţă!

GEMENI

În viaţa Gemenilor bate vânt de schimbare. Şi nu este vorba despre vreun lucru care să poată fi tratat cu superficialitate! Mai ales că există nişte persoane sau o conjunctură care pare să le submineze eforturile de a o scoate la capăt cu bine. Este un moment în care vor afla cine le sunt adevăraţii prieteni, uneori, într-un mod deloc plăcut!

RAC

Odată cu intrarea lui Marte în semnul lor, Racii devin de nerecunoscut pentru cei din jur. Blânzii şi sensibilii nativi devin mult mai ambiţioşi, iar unii i-ar putea descrie chiar ca fiind „nemiloşi" când vine vorba despre scopurile lor, pe care trebuie să le atingă cu orice preţ. Întrebarea este dacă acest preţ chiar merită plătit.

LEU

Faptul că se simt bine în pielea lor, este un lucru bun pentru Lei. Totuşi, există o diferenţă între asta şi dorinţa de a fi admiraţi de toată lumea şi de a fi mereu în centrul atenţiei - la un moment dat audienţa se plictiseşte să îi aplaude mereu! În plus, au apărut şi nişte probleme destul de stringente în ceea ce priveşte banii, aşa că ar trebui să se ocupe de ele în loc să stea, admirându-se în oglindă.

FECIOARĂ

Puţină răbdare - de asta au nevoie Fecioarele astăzi. Plus, este un moment în care trebuie să fie mai iertătoare cu propria persoană. Chiar şi ele fac greşeli şi le mai scapă şi detalii! În schimb, pot compensa prin soluţiile foarte creative pe care le găsesc la problemele ivite astăzi.

BALANŢĂ

Un prieten apropiat joacă astăzi rolul de intermediar pentru Balanţe într-o negociere spinoasă. Poate fi vorba despre un contract ale cărui clauze îi nemulţumesc pe nativi sau despre un partener de afaceri care vrea să-şi asume nişte riscuri inutile. Dacă ascultă sfaturile respectivului amic, pot să rezolve problemele în modul cel mai fericit.

SCORPION

Pe Scorpioni îi aşteaptă o zi destul de agitată şi obositoare, pe toate planurile. Cel mai bine ar fi, totuşi, să nu se încarce cu problemele tuturor şi, în primul rând, să nu se bage în vieţile altora. Oricât de mare este tentaţia, ar trebui să-şi amintească de cât de mult le displac lor băgăcioşii!

SĂGETĂTOR

Chiar dacă sunt adepţii independenţei, Săgetătorii ar trebui să recunoască faptul că, măcar astăzi, au nevoie de un coechipier. Acest lucru este valabil şi la muncă, şi la distracţie. De altfel, nu le-ar strica o ieşire în aer liber - poate pentru o partidă de tenis sau o plimbare cu bicicleta prin parc.

CAPRICORN

Calmul şi diplomaţia ar trebui să fie atuurile Capricornilor astăzi. Le va fi mai uşor să se impună în faţa subalternilor sau a copiilor dacă folosesc vorba bună în loc de priviri dure şi forţă. Latura lor sensibilă şi înţelegătoare iese la iveală astăzi, iar beneficiile vor fi neaşteptat de mari pentru scepticii nativi.

VĂRSĂTOR

O întorsătură neaşteptată de evenimente îi ia prin surprindere pe Vărsători astăzi. Probabil are legătură cu o persoană nouă, care a apărut în viaţa lor sentimentală şi care îi forţează să îşi reconsidere felul în care văd lucrurile. Adică să facă o schimbare. Probabil că este o provocare mare, dar rezultatul va fi foarte interesant.

PEŞTI

Peştii au parte de o zi în care să se gândească la ce s-a întâmplat din aprilie până acum. Să tragă o concluzie. Cu siguranţă, evenimentele au fost destul de încurcate şi poate că nativii au nevoie de o clarificare. Aceasta o pot obţine doar dacă sunt atenţi la detaliile pe care nu le-au observat până acum.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii