Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vorbe de fumoar – Bota l-a parat la disciplinar pe Deliorga pentru ca ar fi introdus alcool in sediul parchetului!

ro

09 Jan, 2011 22:41 3427 Marime text
Avocatul Pompiliu Bota, un vechi „amic" al procurorului Cristian Deliorga (cel care nu a parasit CSM-ul inainte de a se transforma in judecator la Tribunalul Constanta) a formulat o plangere disciplinara impotriva celui din urma. Pentru ca in ajun de Craciun, de ziua lui de nastere, Cristian Deliorga a tras un chef monstru la Parchetul Constanta la care si-ar fi invitat si viitorii colegi judecatori. Prilej cu care s-ar fi introdus in unitate insemnate cantitati de bauturi alcoolice si nu s-ar mai fi muncit mai deloc in respectiva zi. Fapte care, daca ar fi adevarate, ar contraveni codului deontologic al magistratilor si nu numai. Nu stim ce l-a apucat din senin pe avocatul Bota, dar chiar nu a auzit de celebrul articol 402 "bea si seful, bem si noi"?!

* Cica noul presedinte al CSM, Horatius Dumbrava, are palpitatii la inima in fata jurnalistilor si nu e inca deprins cu obiceiul vorbirii libere in fata acestora. Deh, nimeni nu s-a nascut invatat... Motiv pentru care nu-i prea da inima ghes sa se intalneasca cu acestia. Noroc ca il are alaturi pe Cristi Vasilica Danilet, care e exact contrariul si de la care are ce invata pe comunicare. Chiar e de vazut pe cine va aduce judecatorul Dumbrava la comunicarea cu presa, caci Cecilia Morariu - cel mai performant purtator de cuvant din Justitia romana - si-a anuntat intoarcerea la Curtea de Apel Alba Iulia, spre regretul multor jurnalisti. Cum un purtator de cuvant de talia Ceciliei Morariu nu va fi gasit cu siguranta, nu ne ramane sa speram decat ca Dumbrava nu va "clujiza" CSM-ul si nu va face greseala lui Daniel Morar, de la DNA, care n-a fost inspirat in alegerea specialistilor in comunicare.

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuiesc luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor. Luati-le ca atare!

Sursa: Lumea Justitiei.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii