Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vorbe de fumoar - 24 octombrie 2010 – Deliorga, marele deranjat de invalidarea candidaturii lui Crisu!

ro

25 Oct, 2010 00:12 2114 Marime text
Cica marele suparat in urma invalidarii candidaturii procurorului Stefan Crisu, de la Parchetul Tribunalului Bucuresti pare a fi fost, mai mult decat Crisu, membrul CSM Cristian Deliorga. Acesta nu se afla in Bucuresti la data la care, saptamana trecuta, a avut loc sedinta de plen in care s-a hotarat invalidarea, dar pe unde s-a aflat a tunat si-a fulgerat dupa ce a auzit ca Bogdan Licu si-a aparat perioada de mandate pe care considera ca o are in continuare ca reprezentant al PTB. Dar care o fi fost motivul pentru care Deliorga ar fi fost enervat de atitudinea colegului lui de la CSM? Raspunsul nu poate fi decat unul singur. Crisu ar fi rupt la Bucuresti, pe Parchetul Tribunalului, din voturile altui contracandidat, si lui Deliorga i-ar fi fost nitel mai bine la numaratoare. Nu de Crisu ii este teama, ci de altineva. Ne vom interesa si va vom tine la curent in partea cui inclina balanta simpatiilor prin Parchetul Capitalei, dar cert este ca multora nu le place marea, ci muntele!

* Trecem de la PTB la PMB - Primaria Municipiului Bucuresti. Romania a cam imbulinat-o de cand cu hotararea-pilot data de CEDO, prin care in 18 luni trebuie sa reglementam toata situatia imobilelor luate abuziv de catre statul roman. Ce-i drept, se pare ca cea mai nasoala problema pe aceasta tema se regaseste in Primaria Capitalei. Cetateni bine informati din interiorul acestei institutii afirma ca dupa ce Angela Merkel, cancelarul Germaniei a vizitat Romania si l-a pus cu botul pe labe pe pekinezul Boc smulgandu-i un "Jawol!" rapid pentru rezolvarea urgenta a cererilor cetatenilor germani care au probleme cu restituirea proprietatilor, s-a facut iures mare prin PMB. Saracii bugetari de la departamentul care se ocupa de aplicarea Legii 10 au inceput sa scormoneasca prin maldarul de 14.000 de dosare, ca sa le randuiasca si sa le aduca la liman pe ale nemtilor. Schnell, schnell, ca ne bate Merkel! Or putea ei in 18 luni sa faca fata cerintelor CEDO? Noi zicem ca daca s-ar misca precum avionul cu reactie si tot nu vor reusi sa finalizeze toate dosarele stranse in ultimii zece ani! Acum, cine stie, poate ne ajuta insusi presedintele CEDO, Jean-Paul Costa, care a spus in vizita pe care a avut-o prin tara noastra, ca ne acorda sprijin in rezolvarea vulnerabilitatilor care au dus la condamnarea Romaniei. Daca nu Costa, cine stie? Poate Gaultier sau alte idei venite de la orice alt Jean-Paul, chiar si Sartre, ca avem mare nevoie de ceva !

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuiesc luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor. Luati-le ca atare!

Sursa: Lumea Justitiei.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii