Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Băsescu despre scandalul din vămi M-a sunat Traian, dar nu m-a luat la rost!

ro

25 May, 2011 18:09 2056 Marime text

nup-pentru-mircea-basescu-434x326.jpgMircea Băsescu recunoaşte că fratele său, preşedintele României, l-a sunat special ca să-l întrebe despre scandalul uriaş din Vama Constanţa. Mircea Băsescu a declarat, în exclusivitate pentru ziarul RING, că şeful statului era interesat, în special, de rolul jucat de nepoata sa Raluca Băsescu în firma în care era acţionară alături de Laurenţiu Mironescu şi Mircea Banias.

Istoria se repetă în familia Băsescu. Traian Băsescu a aflat din nou din presă că rudele sale sunt asociate în firme cu persoane care au probleme cu justiţia. După scandalul armelor, în care apărea printr-o firmă Mircea Băsescu, acum o altă firmă din care face parte fiica lui Mircea Băsescu, Ralua, apare în scandalul vămilor din Portul Constanţa. Într-un interviu acordat Ziarului Ring, Mircea Băsescu susţine că preşedinte Traian Băsescu l-a sunat pentru a-i cere detalii despre implicarea nepoatei în acest scandal.Reporter: Aţi discutat despre subiectul acesta şi cu fratele dvs., domnul preşedinte?
Mircea Băsescu: Da, ieri m-a sunat să mă întrebe ce fel asociat este Raluca în acea firmă.
Reporter: A fost surprins, v-a reproşat ceva?
Mircea Băsescu: Nu m-a luat la rost. M-a întrebat pur şi simplu. A vrut să se intereseze, să audă de la mine cum stau lucrurile, dar să ştiţi că nici eu nu am ştiut să-i spun prea multe, să-l lămuresc, pentru că abia azi am primit informaţiile pe care vi le-am dat şi dvs.


Mircea Băsescu spune că îi ştie foarte bine pe principalii acuzaţi din scandalul de la vama Constanţa.

Cititi mai mult pe http://www.realitatea.net/mircea-basescu-despre-scandal-din-vami-m-a-sunat-traian-dar-nu-m-a-luat-la-rost_838457.html

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii