Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descopera.ro Care este elementul care dă de gol femeile dispuse să facă mai mult sex?

ro

28 Apr, 2014 14:52 2992 Marime text
Modul în care alcătuit trupul unei femei influenţează comportamentul ei sexual, dezvăluie un nou studiu publicat în jurnalul ştiinţific „Archives of Sexual Behavior”.

Cercetătorul Colin A. Hendrie de la Universitatea Leeds din Marea Britanie a descoperit că femeile care erau mai predispuse la aventuri de-o noapte aveau şoldurile mai late.

Studiul realizat de cercetătorul britanic a dorit să afle care este cel mai bun predictor al comportamentului sexual feminin: lăţimea şoldului sau raportul dintre talie şi şold. Cercetarea a fost realizată pe 148 de femei cu vârste cuprinse între 18 şi 26 de ani. Participantele la studiu avuseseră cel puţin un partner sexual de-a lungul vieţii. Cercetătorii au măsurat dimensiunea şoldului (definită ca distanţa dintre marginile superioare ale oaselor crestei iliace), circumferinţa taliei la punctul cel mai lat şi circumferinţa taliei la punctul cel mai îngust. De asemenea, participantele la studiu au completat un chestionar despre istoria lor sexuală, ce cuprindea informaţii precum vârsta la care şi-au pierdut virginitatea, numărul de parteneri sexuali şi informaţii despre relaţii sexuale importante din punct de vedere emoţional.

Articolul integral pe descopera.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii