Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restructurări la GSP Tolontan “Nu putem schimba mersul general al media, dar facem ceea ce depinde de noi”

ro

19 Aug, 2011 15:09 1933 Marime text

tolontan.jpgGazeta Sporturilor trece printr-un proces de restructurare, început în urmă cu câteva săptămâni.

"Nu putem schimba mersul general al media sau situația economică, dar facem ceea ce depinde de noi", a declarat pentru paginademedia.ro Cătălin Tolontan, redactor-șef GSP.

Tolontan: "Am redus numărul de oameni, am lăsat neatinse salariile medii și sub medie și am tăiat din veniturile mai mari."

GSP a avut 800.000 de euro profit în 2010 și, spune Tolontan "va încheia pe câștig și în 2011".

Restructurările vor atinge toate departamentele GSP, atât editorial, cât și administrativ. La începutul lui 2010, GSP număra aproximativ 200 de angajați.

Cătălin Tolontan, pentru paginademedia.ro:

"Gazeta a trăit pe picioarele sale și vrem să continue așa. Din 2005 și pînă azi a făcut profituri an de an, mai puțin în 2009. Compania a reușit un profit substanțial și în 2010, peste 800.000 de euro pe print și on-line, și va încheia în cîștig și 2011. Cu o piață media aflată la un nivel înalt al mutației e normal însă să ne schimbăm, să devenim o companie mai eficientă. Am redus numărul de oameni, am lăsat neatinse salariile medii și sub medie și am tăiat din veniturile mai mari. În trei ani de criză Gazeta n-a întîrziat salariile nici măcar cu o zi, le-a plătit integral și ne concentrăm ca să procedăm la fel. Nu putem schimba mersul general al media sau situația economică, dar facem ceea ce depinde de noi. Și ceea ce depinde de noi e clar: nimeni din lume nu știe exact cum arată acum modelele de succes în media, dar să produci știri cu costuri mai mari decît veniturile e un model rău, în schimb ce să produci știri cu costuri mai mici decît veniturile reprezintă un model bun".

http://www.paginademedia.ro/2011/08/restructurari-la-gsp-tolontan-%E2%80%9Cnu-putem-schimba-mersul-general-al-media-dar-facem-ceea-ce-depinde-de-noi%E2%80%9D/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii