Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parastas dublu pentru Ion Dolanescu

ro

14 Mar, 2010 14:18 4081 Marime text

parastas_dublu.jpgA trecut anul si tot se dusmanesc de moarte

Dragos si Ionut au ales sa faca, fiecare in parte, cate un parastas pentru Ion Dolanescu, la un an de la moartea artistului * Dragos a facut slujba si pomana sambata, cu o parte din apropiati * Ionut va face acelasi lucru duminica, cu restul prietenilor familiei * Averea lui Dolanescu este motivul urei dintre cei doi frati

In acest week-end, parastasul pentru un an de la moartea artistului Ion Dolanescu se desfasoara in doua reprize. Sambata, Dragos Dolanescu, cu parte din apropiati au facut o slujba religioasa la mormantulu marelui rapsod popular. Duminica va fi randul lui Ionut Dolanescu sa comemoreze un an de la disparitia pamanteasca a tatalui sau.

Nici dupa un an de la moartea lui Ion Dolanescu, fratii Dragos si Ionut nu sunt impacati si inca isi mai disputa averea tatalui lor. Ion Dolanescu si-ar fi dorit doarte mult ca Dragos si Ionut sa se aiba si dupa moartea sa ca fratii si sa se sprijine unul pe celalalt, dar timpul, in loc sa le inchida ranile, dimpotriva, pare sa ii separe din ce in ce mai mult. Caci averea pe care o au de impartit i-a invrajbit atat de tare incat nici parastasul de un an de la moartea parintelui nu i-a adus impreuna la mormant. Razboiul dintre cei doi continua, acuzatiile curg din ambele parti, cu toate ca apropiatii familiei Dolanescu au facut tot ce au putut pentru a-i impaca.

Sursa: agentia.org

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • hfbvbv 11 Apr, 2010 17:09 DRAGOS, E UN NEISPRAVIT, NU S-A REMARCAT PRIN NIMIC , PANA LA MOARTEA TATALUI SAU.....VREA DOAR BANI.