Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:12 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mitrea, atac la Vanghelie si Hrebenciuc. Vanghelie ameninta cu inregistrari.

ro

16 Dec, 2009 21:43 1479 Marime text

Declaratii Miron Mitrea despre strategia PSD-Mircea Geoană:
-niciodata nu duci partidul in ultimele zile pe o curba descendenta, chiar daca vii de sus
- am gresit dand pana la saturatie filmultetul fiindca Basescu care e foarte abil pe terenul asta sentimental.
-declaratiile lui Patriciu si iesirea lui agresiva in public a fost o alta greseala
-vizita la Vantu a fost induscutabil mare prostie
-iesirea in balconul Operei de la Timisoara a fost o greseala enorma. Nu stiu cine a putut gandi asa ceva. Noi am luat permanent in Timis 25-30% cu conditia sa tacem si sa nu ne atingem de simboluri.
-trebuie sa recuperam oamenii de valoare plecati din partid cum ar fi Sorin Oprescu

Declaraţie Marian Vanghelie: "Dl. Mitrea a participat cu mine, cu Hrebenciuc, cu Bobic cand insista sa nu mai candideze Oprescu. Daca ma contrazice, am o caseta inregistrata cu el. Am facut inregistrarea pentru ca la vremea respectiva toti ma pacaleau ca ma sustin sa candidez desi nu vroiau asta si nu aveau curajul sa mi-o spuna in fata. Da, ne mai inregistram intre noi, dar sa stiti ca si alte partide fac asta.", spune Vanghelie. Edilul sectorului 5 l-a mai acuzat pe Miron Mitrea ca "are probleme mari cu legea si de aceea face jocul lui Traian Basescu", ca a stat "ascuns" in campanie si ca 'are afaceri pe afara cu Burci."

Declaraţie Viorel Hrebenciuc: „Dacă Mircea Geoană ar fi piredut la cîteva procente, era cazul să îşi depună mandatul, dar datorită fraudei este considerat că a pierdut, nu trebuie să-şi dea demisia. Colegii mei fac parte dintr-un cor de bocitoare. Dl. Rus e expert în pierderea alegerilor, el nu a câştigat niciodată la Cluj. El neştiind cum se câştigă alegerile, am avut în Cluj un rezultat catastrofal, rezultatul domniei sale. Il rog să aibă inteligenţa să tacă atunci când e de tăcut, dacă chiar ţine la acest partid. Dar activitatea sa arată contrariul. Eu nu pot să spun că sunt ai PD-L, dar atâta timp cât dl. Dâncu a făcut campanie pentru Elena Băsescu, este evident ce au făcut. Şi o dovedeşte lipsa lor de acţiune în favoarea PSD. Dl. Mitrea este un caz mai special, nu vreau să fac istoria intrării lui in partid.  În 2004, când am a pierdut alegerile, în timp ce noi il sustineam pe Adrian Năstase pentru Camera Deputaţilor, Mitrea voia să devină preşedintele Camerei. A fost o atitudine care ne-a dat de gândit. In 2008 a sărit la beregata d-lui Geoană.  A vrut preşedinţia Senatului. Dl. Mitrea nu poate să stea in partid decat pe o funcţie. Mi-a cerut demisia in contextul in care am câştigat alegerile la Bacău. Referitor la Mitrea, eu inteleg pozitia stranie in care se află. De-a lungul acestui an nu afăcut decât să aibă discursuri împotriva PSD. Îi amintesc domnului Mitrea că adversarul nostru nu e Mircea Geoană, ci Traian Băsescu, şi îl rog să îşi inverseze tirul, dacă zice că ţine la acest partid. Ştiu foarte bine cum a fost înfrânt dl. Geoană. Referitor la dl. Oprisan, îmi pare rău despre Oprisan, pentru ca el este ultimul care s-ar putea plânge. Vă amintiţi scena in care Oprisan era cu icoana în spatele domnului Geoană în seara de 6 decembrie. După o săptămână are această poziţie pentru că dosarul pe care l-a avut la Curtea Suprema a fost mutat la Cluj. Vă rog să trageti dvs. o concluzie. ".

 Sursa: danandronic.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii