Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Michael Bolton i-a adus pe Sinatra si Pavarotti la Constanta (galerie foto + video)

ro

31 Jul, 2010 14:49 2103 Marime text

michael-bolton-concert.jpgArtistul a urcat pe scenă în jurul orei 21:00 şi a început să facă ce ştie el mai bine...să cânte. Şi, serios vă spun, are o voce extraordinară. Publicul nu a fost aşa numeros cum mă aşteptam. Scaunele de la VIP au fost aproape toate ocupate şi încă câteva sute stăteau în picioare. Am spus aici doar de cei care au plătit bilet pentru că erau foarte mulţi care stăteau pe dealurile din apropierea scenei de unde abia auzeau muzica. Într-un fel este păcat că se întâmplă acest lucru, dar este şi bine că măcar au venit la concert şi că-l apreciază pe Michael.

Pe lângă melodiile care l-au consacrat, a mai cântat New York, New York a lui Frank Sinatra şi Nessun Dorma a lui Pavarotti. Partea asta nu prea m-a încântat. Mereu am fost de părere că dacă ai succes cu ceva făcut de tine, nu mai are rost să imiţi pe alţii. Plus că Pavarotti, chiar şi Frank Sinatra, nu sunt doi artişti uşor de imitat. S-a chinuit puţin Michael, publicul s-a bucurat, dar este bine că s-a rezumat doar la melodiile astea.

În momentul în care a început să cânte binecunoscuta melodie When a Man Loves a Woman, publicul a avut parte de o surpriză plăcută, artistul venind în mijlocul lor, aşa cum puteţi vedea în filmul de mai jos. Nu ştiu câţi artişti internaţionali mai fac lucruri de genul. Din acest moment au început şi nemulţumirile pentru cei care aveau cumpărate bilete VIP pentru că organizatorii au lăsat publicul până lângă scenă. Tot publicul, inclusiv cei din spate. Dar Michael a reuşit să-i calmeze cu melodiile lui.

Concertul trebuie să ţină până la 22:30, dar după două reveniri pe scenă ale artistului, s-a prelungit până la ora 23:00.

Au fost două ore pline de muzică bună cântată de un artist extraordinar.

 

 
Vezi restul pe www.constantablog.net

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii