Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intamplari din CNEx-ul liberal...

ro

10 Dec, 2009 03:13 1176 Marime text
După mandatul obţinut cu unanimitate îN Biroul Politic Central al partidului, Crin Antonescu a vrut sa asculte şi vocea filialelor în cadrul CNEx acolo unde pe langă cei din BPC fac parte si conducerile filialelor. Şedinţa a durat muuuuulte ore pentru că fiecare filială a luat cuvântul şi a ţinut să spună că "e foame mare şi trebuie făcut ceva". Cei mai guralivi au fost cei din filialele care au obţinut voturi f slabe la alegerile prezidenţiale atât la turul I cât şi al al II-lea.

Menţionez că în momentul în care filiala spunea ceva, invariabil ochii preşedintelui şi ai prim-vicelui alunecau pe hârtia cu procentele obţinute pe judeţe. Cei mai mari partizani ai intrării la guvernare au fost cei de la Bistriţa Năsăud şi cei de la Botoşani. De altfel, unii liberali consideră că cei doi preşedinţi de acolo, deputaţii Ioan Ţintean şi Florin Ţurcanu sunt ca şi plecaţi la PD-L. Pretenţii au avut şi cei de la Vâlcea şi Vaslui... dar şi alţi basbuzuci...

În acelaşi context, cei mai pesimişti din conducerea partidului estimează că o rămânere în opoziţie ar costa partidul aprox. 12 parlamentari şi ceteva zeci de primari, dar spun că merită. "Nu dau eu cei 21% obţinutţi de Crin Antonescu pe nu ştiu câte luni de guvernare incerte. Măcar ne rămâne electoratul. Primarii pot pleca că oricum nu prea au făcut ceva şi când au făcut au tras cu PSD sau PD-L."

Sursa: pesurse.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii