Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Air Becali chicken sau telemea de oaie?

ro

10 May, 2011 21:24 1954 Marime text

mandruta.jpgFiecare barbat, cind isi ia o jucarie noua, petrece cel putin o jumatate de zi cu nasul in manualul de utilizare. Pentru multi, e singura lectura a unui obiect care aduce cumva a carte. Recenzia insa e mult mai usor de facut decat in cazul literaturii:

- Ai mai citit ceva bun, Ninele?

- Slab, anul asta doar un Audi la mana a doua, era si-un pic patat de cafea... Alminteri bine scris!

Bine, dialogul e tras de par, recunosc. Asa ca sa trecem la subiect: Gigi Becali isi cumpara avion. Repet pe frecventa 122.15: Gigi Becali isi cumpara avion. Receptie!

Nimic. Nici un sunet pe statie. Nici un om socat de vestea asta, care imbina totusi dramatismul descoperirii becului de catre Edison cu serenitatea cu care Bianca Dragusanu declara ca Radulescu si Marin nu sunt dive.

Becali isi ia avion! Va dati seama cati oameni si-au muncit mintea ca sa ajungem pana aici? De la Leonardo, care a intrevazut primul conceptul de clasa business (zburatorul lui era legat in chingi de piele veritabila) trecand prin Bleriot, cel care a introdus salul lung de matase, cara flutura din carlinga (extrem de fotogenic si azi) si pana la Traian Vuia, care a inteles ca pana si aripile au nevoie de roti, o omerire intreaga, civilizata si curioasa a muncit sute de ani pentru acest moment de aur al civilizatiei umane (si ovine intrucatva!). Totul, pentru ca Gigi sa poata sa dea azi o stire in tabloid, cu aerul lui Armstrong pe luna.
Citeste continuarea pe http://www.mindruta.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii