Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

9 august Cinci morti, intr-un accident, printre care si vicepresedintele PDL Medgidia

ro

03 Jan, 2009 16:54 2395 Marime text
Cinci persoane si-au pierdut viata, intr-un accident rutier care a fost caracterizat ca fiind cel mai grav din ultimii cinci ani. Alte patru persoane au ajuns in stare grava la spital. Doua familii au fost distruse intr-o fractiune de secunda, iar trei copii au ramas fara parinti.

Sambata, 9 august, la ora 19.15, un Volkswagen Passat, cu numarul de inmatriculare CT-89-BOK, circula pe DN 3. La volan se afla Valentin Manea, de 29 de ani, din Constanta. Autoturismul circula pe banda a doua. In apropiere de Murfatlar, soferul a intrat in depasire pe contrasens. Nu a mai avut timp sa revina pe banda sa si a izbit in plin un Opel Vectra cu numarul CT-09-VMD, care circula regulamentar din sens opus. Impactul a fost cumplit. Cinci persoane, trei din primul autoturism si doua din al doilea, au murit pe loc. Soferii aflati in zona au oprit si au incercat sa-i ajute pe raniti, dar nu au putut face mare lucru. Au supravietuit impactului numai copiii, care au ajuns in stare grava la spital si in soc psihic, dupa ce asistasera la moartea violenta a parintilor lor. Se pare ca pasagerii din Volkswagen se indreptau catre Constanta, dupa ce petrecusera sambata intr-o padure. In al doilea autoturism se aflau sotii Constantin si Mariana Manea, vecina lor, Elena Isaica, de 39 de ani, si fiica acesteia, Ioana, in varsta de 16 ani. Pasagerii din Opel fusesera la plaja si se indreptau catre Medgidia, unde locuiau. Masinile au intrat in coliziune frontala si s-au tranformat intr-un morman de fiare. Sotii Manea au murit pe loc, iar Ioana Isaica a ajuns la spital in coma, sansele sale de supravietuire fiind minime. Pentru scoaterea victimelor din masini a fost necesara interventia echipajului de la descarcerare.

Partid, in doliu

Sotii Mariana si Constantin Manea au lasat in urma doi tineri de 18, respectiv 22 de ani, care sunt consolati si supravegheati in permanenta de prietenii lor. Majoritatea cunoscutilor au umplut apartamentul familiei Manea la aflarea teribilei vesti si sunt in continuare alaturi de cei doi tineri care au ramas fara parinti. Se pare ca, la momentul groaznicului accident, cei doi erau in masina cu nepotii Mihaela Manea, de 14 ani, si Silviu Manea, de 9 ani. Constantin Manea era militant penelist si ocupa functia de vicepresedinte al organizatiei locale PNL Medgidia. Familia Manea detinea restaurantul Balada, din zona Nord, Constantin Manea fiind seful restaurantului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anonim 10 Jun, 2011 13:46 numerele de inamtriculare ale masinilor sunt inversate`;)