Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Terenuri, case și mașini. Candidații la Senat din partea UDMR și PER și averile pe care le-au acumulat (documente)

ro

08 Nov, 2016 00:00 2670 Marime text
Agenția Națională de Integritate (ANI) a postat pe site declarațiile de avere și de interese ale celor care doresc să devină parlamentari în perioada 2016-2020. Cotidianul ZIUA de Constanța consideră că este important să prezinte electoratului documentele respective, solicitând de la candidați și CV-urile acestora, care vor fi publicate ulterior.

Averile candidaților UDMR

Filiala constănțeană a Uniunii Democrate Maghiare din România propune pentru Senat următoarea echipă de candidați: Alexandru Kereskenyi, Adalbert-Istvan Kovacs, Sefcadin Iliaz, Anton Tovisi, Ana Palosy și Edith Sipos.
 
Alexandru Kereskenyi are o avere care cuprinde, potrivit declarației completate pe 21 octombrie 2016, un imobil în Satu Mare de 106 mp, dobândit în 1977. Nu deține clădiri, terenuri sau conturi și depozite bancare, fonduri de investiții, forme echivalente de economisire și investire, inclusiv cardurile de credit, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depășește 5.000 de euro. Salariul anual în calitate de muzeograf la Muzeul Județean Satu Mare este de 15.590 de lei.
 
Adalbert-Istvan Kovacs, conform declarației de avere, a câștigat ca administrator al societății SC Lion Gold IFN SRL suma de 6.436 de lei în anul fiscal ce s-a încheiat. Nu deține clădiri, terenuri sau conturi bancare și depozite bancare, fonduri de investiții, forme echivalente de economisire și investire, inclusiv cardurile de credit, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depășește 5.000 de euro.
 
Sefcadin Iliaz deține, conform declarației de avere încheiate pe 17 octombrie a.c., un teren intravilan de 408 mp în Olimp, un apartament în Mangalia și două case de vacanță - în Limanu și Pecineaga. Nu deține clădiri, terenuri sau conturi bancare și depozite bancare, fonduri de investiții, forme echivalente de economisire și investire, inclusiv cardurile de credit, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depășește 5.000 de euro. Ca asociat al societății Sefna Comtour SRL, acesta a câștigat în anul fiscal încheiat suma de 11.000 de lei.
 
Anton Tovisi are o avere care cuprinde, conform declarației completate pe 17 octombrie 2016, un teren arabil de 1,28 hectare, un apartament și o casă de locuit, două autoturisme - un Fiat Punto din 1996 și o Skoda Fabia din 2007. Nu deține clădiri, terenuri sau conturi bancare și depozite bancare, fonduri de investiții, forme echivalente de economisire și investire, inclusiv cardurile de credit, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depășește 5.000 de euro. Profesor la Școala Gimnazială Lopadea Nouă, acesta a câștigat 15.000 de lei în anul fiscal încheiat.
 
Ana Palosy deține, conform declarației de avere completate pe 17 octombrie 2016, un apartament de 74,58 mp în Ocna Mureș. Nu deține clădiri, terenuri sau conturi bancare și depozite bancare, fonduri de investiții, forme echivalente de economisire și investire, inclusiv cardurile de credit, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depășește 5.000 de euro. Palosy este pensionară, venitul din pensie pe anul fiscal încheiat fiind de 18.192 de lei.
 
Edith Sipos deține, conform declarației de avere completate pe 17 octombrie 2016, un teren agricol la Miraslău, de 1.600 mp, și o casă de locuit în Miraslău, de 2.100 mp. Nu deține clădiri, terenuri sau conturi bancare și depozite bancare, fonduri de investiții, forme echivalente de economisire și investire, inclusiv cardurile de credit, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depășește 5.000 de euro. Având funcția de secretară a firmei SC Hobbit Vet SRL, Sipos a câștigat, în anul fiscal încheiat, suma de 10.200 de lei. Conform declarației de interese, Edith Sipos este asociat al societății menționate mai sus, având 80% din numărul de părți sociale sau de acțiuni, cu o valoare totală a părților sociale de 640 de lei.

Declarațiile de avere ale celor doi candidați PER

Partidul Ecologist Român mizează pentru Senat la alegerile parlamentare din decembrie pe Dragoș Băjan și Camelia Voineagu.
 
Dragoș Băjan, membru al Colegiului Medicilor din România, are, conform declarației completate pe 26 octombrie 2016, un autoturism Seat Leon din 2004. Nu deține clădiri, terenuri sau conturi bancare și depozite bancare, fonduri de investiții, forme echivalente de economisire și investire, inclusiv cardurile de credit, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depășește 5.000 de euro. În urma unui curs la Institutului Clinic Fundeni, Băjan a câștigat 12.800 de lei, iar în anul fiscal încheiat a avut un venit anual de 7.800 de lei, în calitate de gardă a serviciului medical, iar din serviciul medical independent la societatea Medstar 2000 a câștigat 25.320 de lei.
 
Camelia Voineagu, conform declarației de avere completate pe 26 octombrie 2016, deține o casă de locuit de 101 mp în Valu lui Traian, dar nu are clădiri, terenuri sau conturi bancare și depozite bancare, fonduri de investiții, forme echivalente de economisire și investire, inclusiv cardurile de credit, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depășește 5.000 de euro. Ca director al societății SC Krickos Valtim SRL, a avut un venit anual de 120.000 de lei pe anul fiscal încheiat.

 

 
În secțiunea „Documente” puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale candidaților UDMR, PER și ale independentului din Constanța pentru Senat.
 
Surse foto: ZIUA de Constanța și romanialibera.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii