Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:29 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Iulian Iancu lasă PSD Botoşani şi candidează pentru PSD Constanţa. Iată propunerile

ro

25 Oct, 2016 13:20 4441 Marime text
Iulian Iancu, deputat PSD de Botoşani şi preşedinte al Comisiei de Industrii şi Servicii din Camera Deputaţilor, a fost în octombrie 2015 propunerea României pentru un loc în consiliul de administraţie al Agenţiei Europene pentru Cooperare în Energie (ACER), iar acum va deschide lista PSD Constanţa pentru Camera Deputaţilor. 

Surse din cadrul organizaţiei judeţene PSD Constanţa au confirmat informaţia şi au adăugat că listele filialei pentru cele două Camere vor fi validate astăzi în cadrul Comitetului Executiv al partidului care se întruneşte de la ora 15.00, la Bucureşti. 

Concret, social-democraţii de la malul mării merg la Senat cu următoarea echipă: senatorul Nicolae Moga, fostul prefect al judeţului Liviu Tit Brăiloiu, vicepreşedintele CECAR România Mihu Ștefan, prof.univ. Lucian Băluț, primarul comunei Limanu, Dan Georgescu, Veronica Gheorghe şi fostul preşedinte ANAT Aurelian Marin.

Pentru Camera Deputaților, conducerea filialei judeţene PSD Constanţa mizează pe: fost secretar de stat în Ministerul Economiei Iulian Iancu, deputat Mircea Dobre, deputat Cristina Dumitrache, deputat Radu Babuș, George Vișan, deputat Florin Gheorghe, viceprimarul municipiului Medgidia - Luminița Vlădescu, consilierul municipal  Marioara Cojoc, Nicolae Tănase, administratorul Terminalului de pasageri Constanţa Teodor Patrichi, Dumitru Lungoci, primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju, Marcel Brătianu, Dragoș Făină şi primarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru.

UPDATE
Modificări pe lista de candidaţi la Senat a PSD Constanţa. În urma şedinţei de Comitet Executiv de astăzi de la Bucureşti, fostul prefect al Constanţei, Liviu Tit Brăiloiu se află pe prima poziţie a listei, în timp ce senatorul Nicolae Moga a coborât pe locul 2. Informaţia a fost confirmată, în urmă cu puţin timp, pentru ZIUA de Constanţa de către secretarul executiv al filialei de la malul mării, Gheorghe Donţu.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii