Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Desemnarea reprezentanţilor competitorilor electorali în secţiile de votare BEJ a aprobat modelul buletinelor de vot

ro

17 Nov, 2016 00:00 2394 Marime text
Biroul Electoral Judeţean (BEJ) a emis o decizie prin care a stabilit macheta buletinelor de vot pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie şi a transmis-o către Prefectura Constanţa. Buletinele de vot trebuie tipărite până pe 26 noiembrie.
 
În urma unei licitaţii organizate de instituţia reprezentantului Guvernului în teritoriu, operaţiunea de tipărire a buletinelor de vot va fi realizată de tipografia Prod Com SRL, din Târgu Jiu. În societate sunt asociaţi Iuliana-Nadia Pilea, Laura Pilea, Gheorghe Beze, Elena Cinciulescu, Simona Bănete – Iluţă şi Dumitru Cinciulescu. Administratorii firmei sunt Laura Pilea, Gheorghe Beze şi Dumitru Cinciulescu. Obiectul de activitate - activităţi de tipărire.
Valoarea contractului este de 151.127 de lei fără TVA.
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al BEJ, George Marius Cojocaru, Biroul Electoral Judeţean a emis o decizie potrivit căreia termenul-limită pentru comunicarea listei reprezentanţilor competitorilor electorali în birourile electorale ale secţiilor de votare (556 la nivelul judeţului) este 27 noiembrie. Procedura de desemnare va avea loc pe 29 noiembrie, în şedinţă publică, la sediul BEJ. Aceasta este asemănătoare procedurii stabilirii ordinii pe buletinul de vot pentru competitorii electorali. Mai exact, într-o primă fază, birourile electorale ale secţiilor de votare vor fi completate cu reprezentanţii partidelor parlamentare, apoi, în ordinea numărului de candidaturi depuse, cu reprezentanţii formaţiunilor politice neparlamentare. Potrivit legii, candidaţii independenţi nu pot avea reprezentanţi în secţii de votare.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii