Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Constanța, înainte!“ Candidații PNL pentru Parlamentul României și-au prezentat oferta electorală în fața colegilor, susținătorilor și alegătorilor (galerie foto)

ro

24 Nov, 2016 00:00 3141 Marime text
La jumătatea campaniei electorale, primari, consilieri județeni și locali, membri ai BPJ al PNL Constanța, membri și simpatizanți ai Partidului Național Liberal au participat la lansarea candidaților filialei Constanța a Partidului Național Liberal pentru Camera Deputaților și Senat la alegerile parlamentare din 11 decembrie.
 
Organizația PNL Constanța a venit de data aceasta în fața electoratului cu o echipă de oameni noi care nu au mai activat în forurile parlamentare și vor să demonstreze că implicarea este singura modalitate de a produce schimbarea. Pentru Camera Deputaților, din partea PNL candidează: Bogdan Huțucă, Robert Boroianu, Ana Marcu, George Niculescu, Oana Maria Florea, Tiberiu Ioan Tofolean, Cătălin Anghel, Felicia Ovanesian, Marian Crușoveanu, Stere Hira, Ioan Solomon, Cristian Zahariuc, Nicolae Dudu și George Muhscină. La Senat, pe prima poziție se află Vergil Chițac, urmat de Lucia Varga. Tot la Senat mai candidează și Sorina Tușa, Costel Stanca, Mihnea Claudiu Drumea, George Măndilă, Nicolae Ciucă și Remus Cristy Băisan.
 
De la Centru, la lansarea candidaților PNL Constanța pentru Parlamentul României a participat și secretarul general al Partidului Național Liberal, Ilie Bolojan, care le-a cerut constănțenilor să facă din data de 11 decembrie o zi importantă pentru România, să participe la vot și să facă în așa fel încât, la sărbătoarea celor 100 de ani de la Marea Unire, românii să fie conduși nu doar de un președinte provenit din rândul liberalilor, ci și de un premier care sfințește locul, Dacian Cioloș. Secretarul general al PNL a vorbit și despre nevoia de dezvoltare a infrastructurii pentru conectarea României la Vest, despre un învățământ adaptat la realitate și stoparea agresiunii statului față de cetățean.
 
La rândul său, președintele filialei județene a PNL, Gheorghe Dragomir, le-a transmis celor peste 600 de liberali prezenți la eveniment că 11 decembrie va însemna momentul revanșei pentru liberalii de la malul mării care în vară au pierdut alegerile locale la doar 107 voturi diferență.
 
Pe scenă a urcat și tânăra Ana Cristina Danovski, nepoata marelui coregraf Oleg Danovski, care a intrat recent în rândurile PNL. Tânăra le-a cerut viitorilor parlamentari liberali să producă schimbarea așteptată de tinerele generații care, în lipsa unei șanse la o educație de înaltă ținută, preferă să-și continue studiile în străinătate.
 
Rând pe rând, candidații la alegerile parlamentare au vorbit despre nevoia de schimbare, despre importanța participării la vot în ziua alegerilor și mai ales despre proiectele pe care viitorii parlamentari liberali de Constanța vor să le susțină în legislativ, cum ar fi: votul obligatoriu, unificarea legislației maritime, dezvoltarea zonei costiere și a Luncii Dunării, suport pentru școli, creșe și grădinițe, deduceri fiscale pentru angajații cu venituri mici, asistență pentru contribuabili, fonduri europene pentru dezvoltare locală, reducerea prețurilor la utilități, legea salarizării unitare, mai multă energie verde și sprijin pentru agricultori.
 
Au mai urcat pe scenă și coordonatorul campaniei electorale, George Muhscină, dar și secretarul general al organizației județene, Septimiu Bourceanu. Mesajul lor a fost acela al perpetuării pe mai departe a politicii liberale promovate încă de la alegerile locale, aceea a cetățeanului, și de redare a strălucirii bătrânului oraș „Tomis”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii