Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:37 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casele, terenurile și maşinile candidaților PRM la parlamentarele din decembrie (documente)

ro

10 Nov, 2016 19:09 3256 Marime text
Pentru alegerile parlamentare din 2016, Partidul România Mare  Constanţa candidează pentru Senat și Camera Deputaților cu o echipă diversă, formată din şapte oameni pentru Senat și 14 oameni pentru Camera Deputaților. Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a postat pe site declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese ale celor care doresc să devină parlamentari în perioada 2016-2020.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa consideră că este important să prezinte electoratului documentele respective, solicitând de la candidaţi şi CV-urile acestora, care vor fi publicate ulterior.
 
Filiala PRM Constanţa propune pentru Senat următoarea echipă de candidaţi: Marioara Stan, Voinea Prîșcoveanu, Ștefan Pereanu, Ionuț-Aurel Popescu, Ionel Crivăț, Ioan Șlincu și Gheorghe Panciu.
 
Averea Marioarei Stan cuprinde, conform declarației completate pe 15 octombrie 2016, un teren intravilan de 200 (unitate de măsură nespecificată) în Constanța și un teren agricol de 700 (unitate de măsură nespecificată) în Sibiu, pe care le deține împreună cu soțul său. De asemenea, are și două case de vacanță în județul Constanța, cumpărate tot împreună cu soțul și care însumează o suprafață de 500 (unitate de măsură nespecificată), un autoturism marca Renault din 2004 și susține că nu deţine bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. În anul fiscal încheiat, Stan a câștigat venitul de 10.000 (monedă nespecificată) ca angajat al unei firme, iar pe dividendele societății SC Mihai Activ SRL a luat ca administrator 5.000 (monedă nespecificată).
 
Voinea Prîșcoveanu are, conform declarației de avere semnate pe 22 octombrie 2016, patru terenuri agricole care însumează suprafața de 16,3 hectare, dobândite prin cumpărare sau moștenire în perioada 1993-2005, un apartament în Constanța de 78 mp, o casă de locuit de 109 mp și o mșină marca Dacia Logan fabricată în 2007. Prîșcoveanu nu deţine bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. În anul fiscal încheiat a câștigat suma de 15.000 (monedă nespecificată) ca administratoir, iar din pensie a obținut venitul anual de 17.600 (monedă nespecificată).
 
Averea lui Ștefan Pereanu deține, conform declarației de avere completate pe 20 octombrie a.c., un teren intravilan de 500 mp în Constanța, cumpărat în 2005, o casă de locuit de 250 mp în Constanța și un autoturism marca M6 fabricat în 2000. Pereanu nu deţine bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. În anul fiscal încheiat a câștigat venitul de 48.000 (monedă nespecificată) de la Intra Euro LTD.
 
Ionuț-Aurel Popescu susține, în declarația de avere completată pe 22 octombrie 2016, că nu deține terenuri, imobile, bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euroÎn anul fiscal încheiat a încasat suma de 54.000 (monedă nespecificată) în calitate de manager.
 
Conform declarației de avere completate pe 19 octombrie 2016, Ionel Crivăț deține un spațiu comercial în Eforie Nord de 130 de mp și nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. În anul fiscal încheiat, Crivăț a obținut 11.760 (monedă nespecificată) din pensie. Conform declarației de interese, este administrator al societății Oolala Dracula.
 
Pentru Camera Deputaților, PRM Constanța mizează pe: Radu Comănici, Vasile Balmuș, Georgeta Popescu, Dumitru Irimiea, Marian Grecu, Ion Vasilache, Ștefania-Carmen Strinoiu, Dumitru Jurubiță, Ionel Croitoriu, Antoneta-Cristina Vaporidis, Florin Carabaș, Andrei-Iordan Todică, Eugenia Popiea și Teodoru-Răzvan Dordea.
 
Averea lui Radu Comănici cuprinde, conform declarației completate pe 21 octombrie 2016, un teren agreicol de 8 ha și un teren intravilan de 2.500 mp în Constanța, ambele cumpărate împreună cu soția, alături de care mai are două case de locuit în județul Constanța ce însumează 160 mp. De asemenea, Comănici a cumpărat o mașină marca Dacia fabricată în 2006 și nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. În anul fiscal încheiat a încasat o pensie de 15.600 (monedă nespecificată) și este asociat și administrator al societății SC Ferma Bujorul Galben SRL din Cheia, jud. Constanța, de unde a primit beneficii de 3.000 (monedă nespecificată).
 
Vasile Balmuș are, conform declarației de avere din 18 octombrie a.c., două terenuri intravilane care au în total 1.000 mp în Eforie Sud, unde mai deține o casă de locuit și o casă de vacanță ce însumează 220 mp. Prim-vicepreședintele organizației PRM filiala Eforie Sud are un autoturism Volkswagen Golf fabricat în 2005 și o șalupă Salpa 505 din 1995 și deține bijuterii și ceasuri în valoare de 25.000 de euro, dobândite în perioada 1990-2010. În anul fiscal încheiat a câștigat, ca administrator al firmei SC Perfect Tree SRL, venitul de 12.604 (monedă nespecificată), din servicii vulcanizare a obținut 9.900 (monedă nespecificată), iar pe dividendele societății menționate mai sus a obținut 474.214 (monedă nespecificată). De la Consiliul Local Eforie a primit 4.625 (monedă nespecificată), iar conform declarației de interese, ca administrator al SC Perfect Tree SRL a avut un beneficiu de 12.604 (monedă nespecificată). 
 
Averea Georgetei Popescu cuprinde un teren agricol de 2 ha, pe care îl deține pe jumătate, și două apartamente ce însumează suprafața de 102 mp. Nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. În anul fiscal încheiat a obținut venitul de 25.000 (monedă nespecificată) ca Persoană Fizică Autrorizată, iar din pensie a obținut 10.700 (monedă nespecificată). Conform declarației de avere, Popescu este prim-vicepreședintele filialei PRM Constanța.
 
Dumitru Irimiea a susținut, în declarația de avere completată pe 11 octombrie 2016, că are un teren agricol în Deleni cu o suprafață de 10 (unitate de măsură nespecificată), un apartament în Constanța de 66 (unitate de măsura nespecificată) și un automobil fabricat în 2016. Nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. Irimiea a declarat că în anul fiscal încheiat nu a obținut nici un venit.
 
Marian Grecu are, conform declarației de avere din 19 octombrie a.c., un apartament de 61 de mp, cumpărat în 1990 cu soția, un autoturism marca Ford fabricat în 2013 și nu deține bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. În anul fiscal încheiat a încasat un salariu de 11.000 (monedă nespecificată) în calitate de director, iar din pensie a obținut 36.000 (monedă nespecificată).
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta declaraţiile de avere şi de interese ale candidaţilor PRM Constanţa pentru Senat și Camera Deputaților.
 
Sursă foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii