Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidaţii PNL pentru Parlamentul României, acţiuni door-to-door la începutul campaniei electorale

ro

15 Nov, 2016 00:00 2842 Marime text
Filiala Constanţa a Partidului Naţional Liberal a demarat în forţă, la finele săptămânii trecute, campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.
 
Prima zi a campaniei a început cu deplasarea în localităţile Cernavodă şi Topalu, acolo unde candidatele PNL Constanţa pentru Camera Deputaţilor şi Senat Ana Marcu şi Lucia Varga, însoţite de numeroşi membri ai Tineretului Naţional Liberal Constanţa, au purtat discuţii cu cetăţenii şi au prezentat proiecte din programul de guvernare al Partidului Naţional Liberal. La discuţiile purtate cu alegătorii au participat primarul şi viceprimarul oraşului Cernavodă, Liviu Negoiţă şi Șerif Cârjali, primarul comunei Topalu, Valentin Stanciu, şi viceprimarul George Tudor, alături de echipele de consilieri locali liberali din cele două localităţi.
 
A doua zi a campaniei electorale a fost alocată deplasărilor în comunele Istria şi Mihai Viteazu. La întâlnirile cu cetăţenii din cele două localităţi au participat candidaţii liberali pentru Camera Deputaţilor Bogdan Huţucă, Robert Boroianu, Ana Marcu şi George Niculescu - însoţiţi de consilierii locali liberali din Istria, de primarul Ioan Herdean şi viceprimarul Vişan Pricopie, de echipa consilierilor PNL din Mihai Viteazu, de primarul Gheorghe Grameni şi de viceprimarul Hiristachi Ciamatu.
 
Pe de altă parte, candidaţii pentru Senat Lucia Varga şi Vergil Chiţac, alături de liberalii propuşi pentru Camera Deputaţilor Cătălin Anghel şi Ioan Solomon, de consilieri judeţeni şi locali, au fost prezenţi atât sâmbătă, cât şi duminică în mai multe zone din municipiul Constanţa pentru o acţiune door-to-door. Aceştia au fost însoţiţi de managerul de campanie, consilierul judeţean George Muhscină.
 
Prima serie a deplasărilor în teritoriu s-a încheiat duminică, prin manifestările electorale din localităţile Săcele şi Corbu. Încă de la orele prânzului, candidaţii liberali pentru Camera Deputaţilor Bogdan Huţucă, Robert Boroianu, Ana Marcu, George Niculescu şi George Muhscină s-au deplasat pe străzile din cele două localităţi şi au purtat discuţii cu cetăţenii.
 
La finalul zilei, candidaţii liberali, însoţiţi de preşedintele PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, de membri ai BPJ al PNL Constanţa şi de secretarul general, Septimiu Bourceanu, au participat la evenimentele de lansare a candidaturilor, în cadrul cărora şi-au prezentat câteva dintre proiectele de viitori parlamentari. La Săcele au fost aşteptaţi de consilierii locali liberali, de viceprimarul George Brânduş şi primarul Ion Oprea, în timp ce la Corbu au fost întâmpinaţi de consilierii locali liberali, de viceprimarul Marin Cornel, de primarul Marian Gălbinaşu, precum şi de sute de cetăţeni.
 
Preşedintele Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, le-a reamintit celor prezenţi la evenimentele de lansare din Săcele şi Corbu motivul pentru care niciunul dintre actualii parlamentari liberali nu se mai regăsesc pe listele pentru Camera Deputaţilor şi Senat. „Societatea românească, electoratul, îşi doreşte o împrospătare, nu neapărat o întinerire, a clasei politice cu oameni care nu au făcut multă politică până astăzi. Am vrut să dăm un semnal populaţiei, constănţenilor în mod special, că PNL Constanţa vine în întâmpinarea propunerilor pe care le-au făcut. Dacă ne-am propus reformarea clasei politice, atunci pe listele pentru Parlament se regăsesc oameni noi în politică, profesionişti, a căror experienţă profesională poate fi transpusă în legislaţia din Parlamentul României. Sunt convins că am făcut un lucru bun şi oferim speranţă celor care vor vota pe 11 decembrie o altă clasă politică”, a afirmat liderul PNL Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii