Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BEJ a aprobat folosirea urnelor mobile în spitale şi în penitenciarul de la Poarta Albă (document)

ro

24 Nov, 2016 00:00 1747 Marime text
Biroul Electoral Judeţean (BEJ) a publicat numărul secţiilor de votare din localităţile din judeţ, străzile arondate acestora, precum şi numărul de alegători care au drept de vot la alegerile parlamentare din 11 decembrie. 629.648 de constănţeni sunt înscrişi pe listele permanente în cele 556 de secţii de votare din judeţul Constanţa. 581.981 de alegători figurează ca posesori de cărţi de identitate. 47.667 de alegători cu drept de vot au acte de identitate model vechi sau alte tipuri de documente.

În municipiul Constanţa vor funcţiona cele mai multe secţii de votare - 201, în Mangalia - 26, în Medgidia - 36, în Băneasa - doar patru, în Cernavodă - zece, în Eforie - şapte, în Hârşova - şapte, iar în Murtfatlar - tot şapte. În Năvodari vor fi deschise 23 de secţii de votare, în Negru Vodă, şapte secţii, în oraşul Ovidiu, opt secţii de votare, iar în oraşul Techirghiol, patru secţii.

Urne mobile

Printr-o decizie BEJ, se folosi urna mobilă în unităţile medicale din judeţ cu mai mult de 200 de paturi. Astfel, vor fi folosite în Spitalul Clinic Judeţean şi la Sanatoriul Balnear şi de Recuperare de la Techirghiol, în spitalele municipale din Mangalia şi Medgidia şi în Sanatoriul Balnear şi de Recuperare de la Mangalia.

Totodată, prin decizia Biroului Electoral Judeţean va fi folosită urna mobilă în Penitenciarul Poarta Albă.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii