Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ALDE vrea guvernare alături de PSD Banias şi-a asigurat locul eligibil în Parlament. La Camera Deputaţilor!

ro

10 Sep, 2016 00:00 3778 Marime text
Opt membri ALDE s-au înscris în competiţia internă pentru alegerile parlamentare. Declaraţia a fost făcută ieri, de preşedintele organizaţiei judeţene, senatorul Mircea Banias. La conferinţa de presă a fost prezent şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Daniel Learciu, membru ALDE, care a vorbit despre proiectul spitalului de oncologie din Constanţa, pe care administraţia judeţeană vrea să-l construiască cu fonduri europene.
 
Banias se visează într-o alianţă cu PSD şi după parlamentare, atât la nivel local, cât şi central.
Revenind la pregătirea alegerilor parlamentare, conducerea judeţeană a ALDE a anunţat că stabilirea ordinii pe listele pentru Camera Deputaţilor, respectiv Senat se va face în funcţie de performanţe şi de munca politică depusă în cadrul organizaţiei. În acest sens, membrilor ALDE li s-au repartizat diverse localităţi unde au ca misiune înfiinţarea de organizaţii. Listele finale pentru parlamentare vor fi gata pe la jumătatea lunii octombrie.
 
Până în acest moment, în cadru intern şi-au depus „candidaturile” Mircea Banias, Christian Gigi Chiru, Mariana Bolcheş, George Fulina, Mihai Şagău, Dorin Opreanu, Alexandru Gherman şi Dan Pelcinschi.
 
Senatorul Banias a declarat că va candida la Camera Deputaţilor, unde poziţia este securizată, în timp ce Christian Gigi Chiru, celălalt senator ALDE, are o misiune aproape imposibilă, pentru că mandatul de senator la Constanţa este greu de obţinut.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii