Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:06 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandre Eram si fiul sau au donat haine pentru copii in campania "Stop Indiferentei"

ro

10 Apr, 2011 20:37 2115 Marime text

alexandre-eram-si-fiul-sau-aris-1.jpgCum a aflat despre campania "Stop indiferentei. Imbraca un vis!", Alexandre Eram a actionat imediat.

Este prima persoana publica din Romania care s-a implicat direct in aceasta campanie umanitara.

Impreuna cu fiul sau, Aris, omul de afaceri s-a hotarat sa contribuie la cea mai mare donatie de haine.

Pornind de la sloganul „O haina noua inseamna o sansa noua." Alexandre Eram si Aris au dus la cortul Crucii Rosii mai multe pachete cu haine de la Magazinele Z (imbracaminte pentru copii 0 - 14 ani).

Mai mult, Alexandre Eram si fiul sau au facut un apel, incurajandu-i pe toti cei care vor sa se implice in aceasta campanie, sa o faca fara a sta pe ganduri.

 

In perioada 1 -28 aprilie 2011 Prima TV si Baneasa Shopping City organizeaza campania "Stop indiferentei. Imbraca un vis".

Urmariti Jurnalul Focus in fiecare seara de la ora 18.00 si aflati de la Cristina Topescu cazurile celor care au nevoie de ajutor.

Mergeti in Baneasa Shopping City, la cortul special amenajat in zona exterioara Food&Fun City si contribuiti la cea mai mare donatie de haine, carti si jucarii din oras.

Voluntarii de la Crucea Rosie Romana va asteapta in fiecare zi intre orele 10:00- 22:00 cu hainele, jucariile si rechizitele pe care doriti sa le oferi celor care au nevoie de ele.

Beneficiarii campaniei sunt persoanele defavorizate sprijinite de Cruce Rosie Romana, care au nevoie de acest ajutor pentru a spera din nou.



Sursa:http://www.prokid.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii