Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza meteo

ro

23 Dec, 2008 20:37 1698 Marime text

prognoza1.jpgBucureşti:

Miercuri, Decembrie 24 
Temperatura va fi de minim -8 °C şi maxim: -2 °C.
Cerul va fi mai mult înnorat cu şanse de precipitaţii aproape de 10%.Umiditatea va fi de 70%, vântul va bate cu 16 km/h din direcţia NV. Noaptea cerul va fi mai mult înnorat cu şanse de precipitaţii de aproximativ 10% .Umiditatea va fi de  76%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia VN-V.

Joi, Decembrie 25
Temperatura va fi între maxim: 0˚C şi minim -6˚C.
Cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii:10% Umiditatea va fi de 72%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia V-NV. Va apărea şi ceaţa spre seară. Există şanse de precipitaţii de 10%, umiditate de 85%, vântul va bate cu 3 km/h din direcţia NV.

Vineri, Decembrie 26
Temperatura va fi de maxim 0˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă, iar după-amiază soare. Există şanse de precipitaţii de 10% .Umiditatea va fi de 82%, vântul va bate cu 5 km/h din direcţia N. Noaptea cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 88%, vântul va bate  cu 3 km/h din direcţia N-NE.

Sâmbătă, Decembrie 27
Temperatura va fi între maxim 1˚C şi minim -5˚C.


Cerul va fi parţial înnorat  cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi 85%, vântul va bate cu  8 km/h din direcţia N-E. Spre noapte cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii.

Duminică, Decembrie 28
Temperatura va fi între maxim 4˚C şi minim -4˚C.
Cerul va fi mai mult înnorat cu şanse de precipitaţii de10%. Umiditatea va fi de 77%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia N-NE. Noaptea va fi ceaţă. Umiditatea va atinge 88%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia N-NE.

Luni, Decembrie 29
Temperatura va fi între maxim 4˚C şi minim -3˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă, spre după-amiază va apărea soarele. Sunt şanse de precipitaţii de 10%. Umiditate va fi de 80%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia N-E. Noaptea vor fi şanse de ceaţă, umiditatea va fi de 93%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia N-NE.

Marţi, 30 Decembrie
Temperatura va fi între maxim 3˚C şi minim -4˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă, după-amiază va apărea soarele. Şansele de precipitaţi sunt de 10%. Umiditatea va fi de 81%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia NE. Noaptea va fi parţial înnorat, nu vor fi şanse de precipitaţii. Umiditatea va atinge 83%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia N-NE.

Miercuri, Decembrie 31
Temperatura va oscila între maxim 3˚C şi minim -4˚C.
Cerul va fi parţial înnorat fără şanse de precipitaţii. Umiditatea va fi de 74%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia N-NE.    

Joi, Ianuarie 1
Cerul va fi însorit, temperaturrile vor fi de minim -11°C şi maxim de -2°C.

Vineri, Ianuarie 2
Cerul va fi parţial însorit, temperaturile vor fi cuprinse între minim -8°C şi  maxim -2°C.

Sâmbătă, Ianuarie 3
Vremea va alterna de la cer noros la soare. Temperaturile vor fi de minim -8°C şi maxim 1°C.

Duminică, Ianuarie 4
Cerul va fi însorit. Intervalele de temperatură vor fi cuprinse între minim -9°C şi maxim 2°C.

Alba Iulia:

Miercuri, Decembrie 24
Temperaturile vor fi de  maxim 2˚C şi minim -4˚C.
Cerul va fi parţial înnorat  cu şanse de precipitaţii. Umiditatea va fi de 59%, vântul va bate cu 21 km/h din direcţia NV. Noaptea cerul va fi  parţial înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%, umiditatea va atinge 71%, iar vântul va bate cu 8 km/h din direcţia V-NV.

Joi, Decembrie 25
Temperaturile vor fi de  maxim 1˚C şi minim de -8˚C.
Cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 68%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia NV. Noaptea cerul va fi parţial înnorat, umiditatea va fi de 77%, vântul va bate cu 6 km/h din direcţia NV.

Vineri, Decembrie 26
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim -9˚C.
Cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii. Umiditatea va fi în jur de 71%, vântul va bate cu 6 km/h din direcţia NV. Seara cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii. Umiditatea va atinge 78%, vântul va bate cu 6 km/h din direcţia N-NE.

Sâmbătă, Decembrie 27
Temperatura va fi cuprinsă între maxim1˚Cşi minim -9˚C.
Cerul va fi parţial înnorat  cu şanse de precipitaţii. Umiditate va fi de 80%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia E. Noaptea va fi o umiditate de 88%, vântul va bate cu 6 km/h din direcţia E-NE.

Duminică, Decembrie 28
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 3˚C şi minim -6˚C.
Cerul va fi parţial înnorat  cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditate: 81%, vântul va avea o viteză de 8 km/h din direcţia SE. Noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Umiditatea va fi de 91%, vântul va bate cu 6 km/h din direcţia V .

Luni, Decembrie 29
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţă vor fi condiţii de ceaţă , spre după-amiază va fi soare. Şansele de precipitaţii vor fi de 10%. Umiditatea va fi de 83%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia SE. Noaptea va fi ceaţă cu şanse de precipitaţii de 10%, umiditatea va fi de 88%, vântul va bate cu 6 km/h din direcţia S-SE.

Marţi, Decembrie 30

Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C mini -6˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă, spre după-amiază va apărea soarele. Şansele  de precipitaţii sunt de 10%, umiditatea va fi de 80%, vânt va bate cu 8 km/h din direcţia SE. Noaptea  cerul va fi parţial înnorat , nu vor fi şanse de precipitaţii. Umiditatea va fi de 82%, vântul va atinge o viteză de 5 km/h din direcţia SE.

Miercuri, Decembrie 31
Temperatura va oscila între maxim 1 ˚C şi minim -7˚C.
Cerul va fi parţial înnorat fără  şanse de precipitaţii. Umiditatea va fi de 79%, vântul va bate cu o viteză de 6 km/h din direcţia SE. Noaptea cerul va fi parţial înnorat , cu o umiditate de 83%, vântul va bate cu 5 km/h din direcţia S-SV.

Joi, Ianuarie 1
Cerul va fi însorit în cea mai mare parte a zilei , temperatura nu va fi foarte mare. Se vor înregistra minim -11°C şi maxim -5°C.

Vineri, Ianuarie 2
Cerul va fi mai ales însorit. Temperatura va fi scăzută, se vor înregistra minim -12°C şi maxim -5°C.

Sâmbătă, Ianuarie 3
Cerul va fi mai ales înnorat, va viscoli. Temperatura va fi cuprinsă între -11°C şi  -4°C.

Duminică, Ianuarie 4
Cerul va fi parţial însorit şi vremea va fi  rece. Temperaturile nu vor depăşi o minimă de -9°C şi o maximă de -4°C.

Arad:

Miercuri, Decembrie 24
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 4˚şi minim 2˚C.
Cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va atinge 59%, vântul va bate cu  21 km/h din direcţia N-NV. Noaptea cerul va fi parţial înnorat, umiditatea va fi de 70%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia N-NV.

Joi, Decembrie 25
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 3˚C şi minim 4˚C.
Cerul va fi parţial înnorat  cu  şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 65%, vântul va bate cu 13 km/h din direcţia N. Noaptea cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii. Umiditatea va atinge 71%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia N-NE.

Vineri, Decembrie 26
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 3˚C şi minim 5˚C.
Cerul va fi parţial înnorat cu şanse cu o umiditate de 63%, vântul va avea o viteză de 13 km/h şi va bate din direcţia N-NE. Noaptea cerul va fi parţial înnorat cu  şanse de precipitaţii. Umiditatea va fi de 69%, vântul va bate cu o viteză de 11 km/h din direcţia E-NE.

Sâmbătă, Decembrie 27
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 4˚C şi minim 5˚C.
Cerul va fi mai mult însorit .Umiditatea va atinge 67%, vântul va bate cu 13 km/h din direcţia E-NE. Cerul va fi mai mult senin cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 77%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia E.

Duminică, Decembrie 28
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 4˚C şi minim 3˚C.
Cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii. Umiditatea va fi de 71%, vântul va bate cu 13 km/h din direcţia SE. Noaptea cerul va fi mai mult înnorat, cu o umiditate de 81%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia SE.

Luni, Decembrie 29
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 5˚C şi minim 3˚C.
Cerul  va fi înnorat, umiditatea va fi de 71%, vântul va bate cu 13 km/h din direcţia SE. Noaptea cerul va fi parţial înnorat, umiditatea va fi de 81%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia SE.

Marţi, Decembrie 30
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 4˚C şi minim 3˚C.
Cerul va fi parţial înnorat cu  şanse de precipitaţii de 10%.  Umiditatea va fi de 73%, vântul va bate cu 13 km/h din direcţia SE. Noaptea va fi înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%, umiditate va fi de 78%, vântul 11 km/h din direcţia SE.

Miercuri, Decembrie 31
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 3˚C şi minim 3˚C.
Cerul va fi mai mult însorit fără şanse de precipitaţii. Umiditatea va fi de 71%, Vântul va bate cu 13 km/h din direcţia S-SE. Noaptea cerul va fi mai mult senin fără precipitaţii. Umiditatea va fi de 76%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia S-SE.
   
Joi, Ianuarie 1
Va fi o zi însorită, cu un  soare strălucitor. Temperatura nu va fi la fel de generoasă, va fi o minimă de  -9°C şi o maximă de -3°C.

Vineri, Ianuarie 2
În această zi cerul va fi însorit. Temperatura va fi cuprinsă între -9°C şi -2°C .

Sâmbătă, Ianuarie 3
Cerul va fi destul de înnorat, se va forma gheaţă. Temperatura va fi minim -9°C şi maxim -2°C.

Duminică, Ianuarie 4
Va fi o zi cu soare, spre seară vor apărea ceva nori. Temperatura va fi cuprinsă între minim -9°C şi maxim -3°C.

Bacău:

Miercuri, Decembrie 24
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim 2˚C.
Va fi moderat ninsoare, vor exista şanse de precipitaţii de 60%. Umiditatea va fi de 91, vântul va bate cu 31 km/h din direcţia N-NV. Noaptea va ninge moderat, umiditatea va fi de 89%, vântul va bate cu 21 km/h din direcţia NV.

Joi, Decembrie 25
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 0˚C şi minim -2˚C.
Va ninge moderat. Vor fi  şanse de precipitaţii de 60%, umiditatea va fi de  81%, vântul va bate cu 21 km/h din direcţia NV. Noaptea va ninge moderat. Umiditatea va fi de 92%, vântul va bate cu 16 km/h din direcţia NV.

Vineri, Decembrie 26
Temperatura va fi cuprinsă între maxim -1˚C şi minim 4˚C.
Va fi moderat ninsoare cu şanse de precipitaţii de 60%. Umiditatea va fi de 92%, vântul va bate cu 18 km/h din direcţia NV. Seara va fi  moderat ninsoare, umiditate va fi de 96%, vântul va bate cu 13 km/h din direcţia N-NV.

Sâmbătă, Decembrie 27
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -4˚C.
Ziua va fi moderat ninsoare cu şanse de precipitaţii. Umiditatea va fi de 90%, vântul va bate cu 16 km/h din direcţia N-NV. Noaptea va ninge moderat, umiditatea va fi de 91%, vântul va bate cu 13 km/h din direcţia NE.

Duminică, Decembrie 28
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 3˚C şi minim 3˚C.
Va fi moderat ninsoare cu şanse de precipitaţii de 60%. Umiditatea va fi de 86%, vântul va bate cu 18 km/h din direcţia NV. Noaptea va fi  moderat ninsoare cu o umiditate de 93%, vântul va bate cu 14 km/h din direcţia V-NV.

Luni, Decembrie 29
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim 4˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă, după-amiază va ieşi soarele. Umiditatea va fi de 93%, vântul va bate cu 19 km/h din direcţia V-SV. Noaptea va fi răzleţ ninsoare însoţită de averse. Şansele de precipitaţii vor fi de 30%, umiditatea va fi de 98%, vântul va bate cu 13 km/h din direcţia S-SV.

Marţi, Decembrie 30
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 4˚C şi minim -4˚C.
Va fi răzleţ ninsoare însoţită de averse. Vor fi şanse de precipitaţii de 30, umiditatea va fi de 82%, vântul va bate cu 18 km/h din direcţia S. Noaptea va fi  ceaţă cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 92%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia S-SE.

Miercuri, Decembrie 31
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 3˚C şi minim -5˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă, iar  după-amiază va ieşi soarele. Umiditatea va fi de 85%, vântul va fi de 18 km/h din direcţia S-SE. Seara va fi ceaţă, umiditatea va fi de 90%, vântul va sufla puternic cu 13 km/h din direcţia S-SE.

Joi, Ianuarie 1
Va fi ceva soare dar va şi viscoli. Temperatura va fi scăzută, cuprinsă între  -11°C şi -4°C.

Vineri, Ianuarie 2
Va fi rece, temperaturile vor fi foarte joase. Minima va fi de  -11°C şi maxima de -5°C.

Sâmbătă, Ianuarie 3
Va fi o zi întunecată, cu puţină zăpadă. Temperaturile vor fi scăzute -11°C şi maxim -5°C.

Duminică, Ianuarie 4
Cerul va fi înnorat, temperaturile vor fi cuprinse între -9°C şi  -3°C.

Botoşani:

Miercuri, Decembrie 24
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim -2˚C.
Dimineaţa v-a ninge pe alocuri. Şanse de precipitaţii vor fi de 60%,  umiditatea va fi de 74%, vântul va bate cu 26 km/h din direcţia N-NV. Seara va fi ninsoare pe alocuri, şansele de precipitaţii vor fi de 60%. Umiditatea va fi de 75%, vântul va bate cu 16 km/h din direcţia N-NV.

Joi, Decembrie 25
Temperatura va fi cuprinsă între maxim -1˚C şi -4˚C.
Dimineaţa va fi moderat ninsoare. Şanse de precipitaţii sunt de 60%, umiditatea va fi de  75%, vântul va bate cu 18 km/h din direcţia N-NV. Seara v-a ninge pe alocuri. Umiditatea va fi de 78%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia N-NV.

Vineri, Decembrie 26
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţa v-a ninge pe alocuri. Şanse de precipitaţii de 60%, umiditate de 79%, vântul va bate cu 13 km/h din direcţia N-NV. Spre seară fi ninsoare, umiditate de 83%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia N.

Sâmbătă, Decembrie 27
Temperatura va fi cuprinsă între maxim -2˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţa v-a ninge pe alocuri. Şanse de precipitaţii de 60%, umiditate de 79%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia N-NE. Spre seară moderat ninsoare, umiditatea va fi de 82%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia NE.

Duminică, Decembrie 28
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚Cşi minim -6˚C.
Dimineaţa v-a ninge pe alocuri. Şanse de precipitaţii de 60%, umiditate de 77%, vântul va bate cu 13 km/h din direcţia N-NE. Spre seară vor fi ninsori şi averse răzleţe. Şanse de precipitaţii de 30%, umiditate de 80%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia NE.

Luni, Decembrie 29
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi -8˚C.
Dimineaţă vor fi ninsori uşoare. Şanse de precipitaţii de 30%, umiditate de  80%, vântul va bate cu  13 km/h din direcţia NE. Spre seară ninsoarea se v-a intensifica. Şanse de precipitaţii de 30%, umiditate de 82%, vântul va avea o viteză de 10 km/h din direcţia E.

Marţi, Decembrie 30
Temperatura va fi cuprinsă între maxim  2˚C şi minim -9˚C.
Dimineaţă va fi ninsoare şi averse. Şanse de precipitaţi de 30%, umiditate de 74%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia E-SE. Seara va fi parţial înnorat. Umiditatea va fi de 79%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia E-SE.

Miercuri, Decembrie 31
Temperatura va fi cuprinsă între maxim  1˚C şi minim -10˚C.
Dimineaţă şi la prânz va fi parţial înnorat. Umiditatea va fi de 78%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia E-SE. Seara va fi parţial înnorat. Umiditatea va fi de 81%, vântul va bate cu 5 km/h din direcţia E-SE.

Joi, Ianuarie 1
Vor fi şi nori şi soare,  va viscoli pe alocuri. Se vor înregistra maxim -4°C şi minim -10°C.
Vineri, Ianuarie 2
Temperatura va scădea uşor, iar vremea v-a fi rece cu episoade strălucitoare de soare. Temperatura va fi cuprinsă între  -11°C şi -5°C.

Sâmbătă, Ianuarie 3
Dimineaţă vor fi nori cu  un pic de zăpadă, seara v-a fi rece. Temperatura va fi între -9°C şi -4°C.

Duminică, Ianuarie 4
Dimineaţa va fi cer înnorat cu viscol. Minima va fi de -9°C, iar maxima de -3°C.

Brăila:

Miercuri, Decembrie 24
Temperatura va fi cuprinsă între maxim  2˚C şi -2˚C.
Dimineaţa şi la prânz cer în cea mai mare parte noros, ploaie sau ninsoare. Şanse de precipitaţii de 60%, umiditate de 76%, vântul va bate cu 23 km/h din direcţia N-NV. Seara vor fi ploi şi ninsori. Şanse de precipitaţii vor fi de 60%, umiditatea va atinge 79%, vântul va sufla cu 14 km/h din direcţia N-NV.

Joi, Decembrie 25
Temperatura va fi cuprinsă între maxim  0˚C şi - 4˚C.
Dimineaţa va fi cer înnorat. Umiditatea va fi de 73%, vântul va bate cu 18 km/h din direcţia NV. Spre seară v-a fi ninge moderat. Şanse de precipitaţii de 60%, umiditatea va fi de 82%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia NV.

Vineri, Decembrie 26
Temperatura va fi cuprinsă între maxim  -1˚C şi -4˚C.
Dimineaţa v-a ninge moderat. Vor fi şanse de precipitaţii de 60%, umiditate de 77%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia N-NV. Noaptea va fi  mai mult înnorat. Şanse de precipitaţii de 10%, umiditate de 81%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia N.

Sâmbătă, Decembrie 27
Temperatura va fi cuprinsă între maxim  -2˚C şi 4˚C.
Dimineaţa şi la prânz va fi  înnorat. Umiditatea va fi de 81%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia N. Seara va fi rece cu şanse de precipitaţi de 10%. Umiditatea va fi de 81%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia N-NE.

Duminică, Decembrie 28
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi -4˚C.
Dimineaţa va fi mai mult înnorat. Şanse de precipitaţi de10%. Umiditatea va fi de 74%, vântul va bate cu 14 km/h din direcţia N-NE. La prânz şi seara va fi  înnorat, umiditatea va fi de  82%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia N-NE.

Luni, Decembrie 29
Temperatura va fi cuprinsă între maxim  1˚C şi -6˚C.
Dimineaţa si la prânz va fi parţial înnorat. Şanse de precipitaţii vor fi de 10%, umiditatea va fi 78%, vântul va bate cu 16 km/h din direcţia N-NE . Seara va fi ceaţă cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 88%, vântul va bate cu 13 km/h din direcţia N-NE.

Marţi, Decembrie 30
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi -6˚C.
Dimineaţă ceaţă şi spre după-amiază va fi soare. Şansele de precipitaţii vor fi de 10%. Umiditatea va fi de 78%, vântul va bate cu 14 km/h din direcţia N-NE. Noaptea va fi parţial înnorat fără precipitaţii. Umiditatea va fi de 80%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia N-NE.

Miercuri, Decembrie 31
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi - 6˚C.
Dimineaţa va fi  mai mult înnorat. Umiditatea va fi de 75%, vântul va bate cu 14 km/h din direcţia N-NE. Seara va fi parţial înnorat fără precipitaţii. Umiditatea va fi de 81%, vântul va bate cu 13 km/h din direcţia N-NE.

Joi, Ianuarie 1
Zi cu soare strălucitor şi răcoroasă. Minima va fi de -9°C şi maxima de -3°C.

Vineri, Ianuarie 2
Dimineaţa se vor forma nori, la  prânz va fi soare, iar pe seară se va face frig. Temperatura va  fi de minim -6°C şi maxim de -2°C.

Sâmbătă, Ianuarie 3
Cerul va fi înnorat. Temperaturile vor fi între -7°C şi 0°C.

Duminică, Ianuarie 4
Dimineaţa va fi înnorat şi va  viscoli. Minima va fi de -6°C şi maxima de -1°C.

Braşov:

Miercuri, Decembrie 24
Temperatura va fi cuprinsă între maxim  1˚C şi minim -7˚C.
Dimineaţă va fi cer înnorat cu şanse de precipitaţii, umiditate de 66%, vântul va bate cu 18 km/h din direcţia NV. Seara va fi mai mult înnorat. Umiditatea va fi de 70%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia V.

Joi, Decembrie
25 - Max:-3˚C - Min:-9˚C
Dimineaţa va fi înnorat. Şanse de precipitaţii de 10%, umiditatea va fi de 69%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia V.    
Spre seară vor fi ninsori şi averse, şansele de precipitaţi vor creşte până la 30%. Umiditatea va fi de 78%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia V-SV.

Vineri, Decembrie 26
Temperatura va fi cuprinsă între maxim  -2˚C şi minim -9˚C.
Răzleţ va fi ninsoare, vor apărea şi averse. Şansele de precipitaţii vor fi de 30%. Umiditatea va atinge 76%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia S-SV. Noaptea va fi mai mult înnorat, umiditatea va fi de 86%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia S.

Sâmbătă, Decembrie 27
Temperatura va fi cuprinsă între maxim  -3˚C şi minim -9˚C.
Cerul va fi mai mult înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 83%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia SE. Noaptea va fi ceaţă, umiditatea va atinge 87%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia S-SE.

Duminică, Decembrie 28
Temperatura va fi cuprinsă între maxim -2˚C şi minim -8˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă, iar după-amiază vor fi nori. Umiditatea va atinge 83%, vântul va atinge 10 km/h din direcţia SE. Noaptea va fi ceaţă, cu  şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 90%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia SE.

Luni, Decembrie 29
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim -8˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă, iar după-amiază va apărea soarele. Vor fi şanse de precipitaţii de 10%, umiditatea va fi de 81%, vântul va atinge 10 km/h din direcţia SE. Noaptea va fi ceaţă, umiditatea va fi de 93%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia S-SE.

Marţi, Decembrie 30
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 0˚C şi minim -10˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă, după-amiază va apărea soarele. Există şanse de precipitaţii, umiditatea va fi de 82%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia SE. Spre seară, cerul parţial înnorat, umiditatea va atinge 83%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia S-SE.

Miercuri, Decembrie 31
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim -10˚C.
Pe zi cerul va fi parţial înnorat. Umiditatea va fi de 76%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia S-SE . Seara va fi ceaţă fără precipitaţii, umiditatea va fi de 86%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia S.

Joi, Ianuarie 1
Cerul va fi mai ales însorit. Temperaturile vor fi cuprinse între -11°C şi -1°C.

Vineri, Ianuarie 2
Cerul va fi parţial acoperit de soare strălucitor. Temperaturile vor fi cuprinse între  minim -7°C şi maxim 0°C.

Sâmbătă, Ianuarie 3
Cerul va fi mai ales înnorat. Temperaturile vor fi cuprinse între -8°C şi 1°C .

Duminică, Ianuarie 4
Timpul va fi noros, dar pe alocuri va răsări şi soare. Temperaturile vor fi cuprinse între -7°C şi 1°C.

Buzău:

Miercuri, Decembrie 24
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 3˚C şi minim -4˚C.
După-amiază va fi moderat ninsoare. Şansele de precipitaţii vor ajunge la 60%. Umiditatea va fi de  68%, vântul va bate cu 21 km/h din direcţia N-NV. Noaptea va ninge moderat, umiditatea va fi de 76%, vântul va atinge 8 km/h din direcţia NV.

Joi, Decembrie 25
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -5˚C.
Cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 70%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia NV. Noaptea va fi ninsoare şi se vor semnala averse. Şansele de precipitaţi vor fi de 30%, umiditatea va atinge 82%, vântul va bate cu 5 km/h din direcţia N-NV.

Vineri, Decembrie 26
Temperatura va fi cuprinsă între maxim1˚C şi minim -5˚C.
Va fi răzleţ ninsoare însoţită de averse. Şansele de precipitaţii vor fi de 30%, umiditatea va atinge 78%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia N-NV. Noaptea cerul va fi mai mult înnorat. Şansele de precipitaţi vor fi de 10%, umiditatea va atinge 83%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia N.

Sâmbătă, Decembrie 27
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 0˚C şi minim -4˚C.
Cerul va fi mai mult înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 81%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia N-NE. Noaptea cerul va fi parţial înnorat, umiditatea va fi de 83%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia N-NE.

Duminică, Decembrie 28
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 3˚C şi minim -4˚C.
Cerul va fi mai mult înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 76%, vântul va bate cu 14 km/h din direcţia N-NE. Noaptea va fi înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%, umiditatea va fi de 86%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia N-NE.

Luni, Decembrie 29
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 3˚C şi minim -6˚C.
Cerul va fi mai mult însorit , şansele de precipitaţii vor fi de 10%. Umiditatea va ajunge la 80%, vântul va bate cu 13 km/h din direcţia N-NE. Noaptea va fi ceaţă, şansele de precipitaţii vor atinge 10%, umiditatea va fi de 93%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia N-NE.

Marţi, Decembrie 30
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 3˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă, spre după-amiază va apărea soare. Şansele de precipitaţii vor fi de 10%, umiditate va fi de 75%, vântul va bate cu 13 km/h din direcţia N-NE. Noaptea cerul va fi mai mult senin. Umiditatea va fi de 77%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia N-NE.

Miercuri, Decembrie 31
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 4˚C şi minim -7˚C.
parţial înnorat Şanse de precipitaţii:0% Umiditate: 72%Vânt: 13 km/h din direcţia N. Noaptea cerul va fi parţial înnorat. Umiditatea va fi de 82%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia N.

Joi, Ianuarie 1
Cerul va fi răcoros cu soare strălucitor. Temperaturile vor fi cuprinse între -10°C şi 0°C.

Vineri, Ianuarie 2
Cerul va fi parţial însorit. Temperaturile vor fi cuprinse între -6°C şi 1°C.

Sâmbătă, Ianuarie 3
Cerul va fi mai ales înnorat. Temperaturile vor fi cuprinse între -7°C şi 2°C.

Duminică, Ianuarie 4
Cerul va fi însorit, intervalele de temperatură vor fi cuprinse între -7°C şi 1°C.

Călăraşi:

Miercuri, Decembrie 24
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -4˚C.
Va ninge moderat, vor fi şanse de precipitaţii de 60%, umiditatea va atinge 76%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia N-NV. Noaptea va ninge moderat, şansele de precipitaţii vor fi de 60%, umiditatea va fi de 78%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia NV.

Joi, Decembrie 25
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -7˚C.
Va ninge moderat,  şansele de precipitaţii vor fi de 60%. Umiditatea va fi 73%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia NV. Noaptea va fi ceaţă cu şanse de precipitaţii de 10%, umiditatea va fi  79%, vântul va bate cu 2 km/h din direcţia NV. 

Vineri, Decembrie 26
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim -7˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă şi după-amiază va fi soare. Şanse de precipitaţii vor fi de 10%, umiditatea va fi de 82%, vântul 5 km/h din direcţia N-NV. Noaptea va fi ceaţă, umiditatea va fi de 89%, vântul va bate cu 2 km/h din direcţia N.

Sâmbătă, Decembrie 27
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim -5˚C.
Cerul va fi parţial înnorat cu  şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 84%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia N-NE. Noaptea va fi ceaţă, şansele de precipitaţii vor fi de 10%, umiditatea va atinge 90%, vântul va bate cu 6 km/h din direcţia NE.

Duminică, Decembrie 28
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 5˚C şi minim -4˚C.
Cerul va fi mai mult înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%, umiditatea va fi de 78%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia NE. Noaptea va fi ceaţă cu şanse de precipitaţii de 10%, umiditatea va fi de 89%, vântul va sufla cu 10 km/h din direcţia NE.

Luni, Decembrie 29
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 4˚C şi minim -5˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă, spre după-amiază va fi soare. Şanse de precipitaţii sunt de 10%.Umiditatea va fi de 85%, vântul va bate cu 14 km/h din direcţia E-NE. Noaptea va fi ceaţă cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 93%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia NE.

Marţi, Decembrie 30
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 4˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă, spre după-amiază va ieşi soarele. Şansele de precipitaţii vor fi de 10%, umiditatea va fi de 80%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia N-NE. Noaptea va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 84%, vântul va atinge 10 km/h din direcţia N-NE.

Miercuri, Decembrie 31
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -6˚C.
Cerul va fi parţial înnorat fără şanse de precipitaţii. Umiditate va fi de 76%, vântul va bate cu 14 km/h din direcţia N-NE. Noaptea cerul va fi parţial înnorat, umiditatea va fi de 83%, vântul va sufla cu 11 km/h din direcţia N.

Joi, Ianuarie 1
Va fi o zi frumoasă cu soare strălucitor. Temperaturile vor fi cuprinse între -8°C şi 0°C.

Vineri, Ianuarie 2
Cerul va fi parţial acoperit de soare. Temperaturile vor fi cuprinse între -6°C şi -1°C.

Sâmbătă, Ianuarie 3
Cerul va fi acoperit atât de soare cât şi nori . Temperaturile vor fi cuprinse între -6°C şi 2°C.

Duminică, Ianuarie 4
Cerul va fi acoperit de nori şi soare strălucitor . Temperaturile vor fi cuprinse între -7°C şi 0°C.

Caransebeş:

Miercuri, Decembrie 24
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 3˚C şi minim 4˚C.
Dimineaţa şi la prânz cer parţial înnorat. Sunt şanse de precipitaţii de 10%. Umiditate va atinge 62%. Vântul va bate cu viteza de 21 km/h din direcţia NV. Spre seară vremea se va răci. Cer parţial înnorat iar şansele de precipitaţii vor fi de 10%. Umiditate din atmosferă va creşte cu 2% respective va fi de 64%.Vântul va bate cu 11 km/h din direcţia V-NV.

Joi, Decembrie 25
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -8˚C.
Dimineaţa şi la prânz cer parţial înnorat. Sunt şanse de precipitaţii10%. Umiditatea va fi relativ crescută respectiv 57%.Vântul va sufla cu viteza de 11 km/h din direcţia V. Spre seară timpul se va răci iar cerul va fi parţial înnorat. Sunt şanse de precipitaţii minime, adică 10%. Umiditatea va fi relativ crescută 66%.Vântul va sufla cu o viteză de 10 km/h din direcţia S.

Vineri, Decembrie 26
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -8˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat. Şanse mici de precipitaţii respective 10%. Umiditatea va fi peste medie, respectiv 62%. Vântul va sufla cu peste 11 km/h din direcţia S-SE. Seara cerul va fi parţial înnorat. Şansele de precipitaţii vor rămâne la fel cu cele din cursul zilei respective 10%. Umiditatea va fi relativ crescută 64%. Vântul va sufla cu peste 11 km/h din direcţia SE.

Sâmbătă, Decembrie 27
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 4˚C şi minim -7˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat. Şanse mici de precipitaţii respective 10%. Umiditatea va fi peste medie, respectiv 63%. Vântul va sufla cu peste 13 km/h din direcţia SE. Seara cerul va fi parţial înnorat. Şansele de precipitaţii vor rămâne la fel cu cele din cursul zilei respective 10%. Umiditatea va fi relativ crescută 72%.Vântul va sufla cu peste 11 km/h din direcţia SE.

Duminică, Decembrie 28
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 4˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţa va ninge foarte puţin iar pe alocuri vor fi  averse. Şanse de precipitaţii relativ crescute în comparaţie cu ziua precedentă, respective 30%. Umiditatea în atmosferă va fi de 63%.Vântul va sufla cu 11 km/h din direcţia SE. Seara cerul va fi înnorat. Sunt şanse de precipitaţii 10%. Umiditatea în atmosferă va creşte până la 72%, iar vântul va sufla cu10 km/h din direcţia SE.

Luni, Decembrie 29
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 5˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţa şi la prînz cer mai mult înnorat. Sunt şanse de precipitaţii10%. Umiditatea va fi relativ crescută 66%. Vântul va sufla cu peste 13 km/h din direcţia SE. Seara va fi cer parţial înnorat. Sunt şanse de precipitaţii minime 10%. Umiditatea va mai creşte în comparaţie cu primele ore ale dimineţii, respectiv 72%. Vântul va sufla cu11 km/h din direcţia SE.

Marţi, Decembrie 30
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 5˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţa va fi cer parţial înnorat. Sunt şanse de precipitaţii mici respective 10%. Umiditatea relativ crescută 64%. Vântul va sufla cu peste 13 km/h din direcţia SE. Spre seară vremea se va îmbunătăţi, cerul va fi înnorat şi fără precipitaţii. Umiditatea va fi peste medie respective de 69%.Vântul va atinge viteza de 11 km/h din direcţia SE.

Miercuri, Decembrie 31
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 4˚C şi minim -7˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat fără precipitaţii. Umiditatea relativ crescută, respectiv de  66%.Vântul va sufla cu viteza de 13 km/h din direcţia S-SE. Spre seară timpul se va îmbunătăţi. Cerul va fi mai senin şi fără precipitaţii. Umiditatea relativ crescută 74%.Vântul va sufla cu 10 km/h din direcţia S-SE.

Joi, Ianuarie 1
Zi întreagă cu soare strălucitor. Temperaturile vor fi cuprinse între minim -7°C şi maxim 1°C.

Vineri, Ianuarie 2
Soare strălucitor. Temperaturile vor fi cuprinse între minim -4 °C şi maxim 2 °C

Sâmbătă, Ianuarie 3
Cer înnorat cu viscol. Temperaturile vor fi cuprinse între minim -5°C şi maxim 2°C.

Duminică, Ianuarie 4
Ceru va fi parţial însorit. Temperaturile vor fi cuprinse între minim -4°C şi maxim 2°C.

Cluj-Napoca:

Miercuri, Decembrie 24
Temperatura va fi cuprinsă între maxim -1˚C şi minim -5˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat. Şanse mici de precipitaţii respective 10%. Umiditatea va fi peste medie, respectiv 73%. Vântul va sufla cu peste 24 km/h din direcţia NNV. Seara cerul va fi parţial înnorat. Şansele de precipitaţii vor rămâne la fel cu cele din cursul zilei respectiv 10%. Umiditatea va fi relativ crescută 80%.Vântul va sufla slab cu 8 km/h din direcţia N-NV.

Joi, Decembrie 25
Temperatura va fi cuprinsă între maxim -1˚C şi minim -10˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat. Şanse mici de precipitaţii respective 10%. Umiditatea va fi peste medie, respectiv 73%. Vântul va sufla cu peste 13 km/h din direcţia N-NV. Spre seară vor fi ninsori, iar noaptea pe alocuri averse. Sunt şanse de precipitaţii de 30%. Umiditatea va creşte, respectiv va fi de 81%. Vântul va bate slab cu o viteză de maxim 3 km/h din direcţia N-NV.

Vineri, Decembrie 26
Temperatura va fi cuprinsă între maxim -1˚C şi minim -10˚C.
Dimineaţa vor fi ninsori răzleţe. La prânz vor fi averse pe alocuri. Sunt şanse de precipitaţii crescute, respectiv de 30%. Umiditatea din atmosferă va fi de 76%. Vântul va sufla slab cu o viteză de 8 km/h din direcţia N. Seara cerul va fi parţial înnorat. Vor fi şanse de precipitaţii minime 10%.  Umiditatea din atmosferă va creşte şi va ajunge la  81%. Vântul va sufla slab cu o viteză de până la 5 km/h din direcţia N-NE .

Sâmbătă, Decembrie 27
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim -9˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat. Şanse mici de precipitaţii respective 10%. Umiditatea va fi peste medie, respectiv 79%. Vântul va sufla cu peste 10 km/h din direcţia NE. Seara cerul va fi parţial înnorat. Şansele de precipitaţii vor rămâne la fel cu cele din cursul zilei respectiv 10%. Umiditatea va fi relativ crescută 86%.Vântul va sufla slab cu 6 km/h din direcţia NE.

Duminică, Decembrie 28
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim -7˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat. Şanse mici de precipitaţii respective 10%. Umiditatea va fi crescută peste medie, respectiv 80%. Vântul va sufla cu peste 10 km/h din direcţia ENE. Seara va fi ceaţă. Sunt şanse de precipitaţii scăzute, respectiv de10%. Umiditatea va fi crescută până la 91%. Vântul va sufla slab cu 5 km/h din direcţia NE.

Luni, Decembrie 29
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim -7˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă iar după-amiază va apărea soarele. Sunt şanse minime de precipitaţii adică 10%. Umiditatea va fi crescută, respectiv la 82%. Vântul va sufla cu o viteză de 10 km/h din direcţia E-NE. Seara va fi ceaţă. Şansele de precipitaţii vor rămâne ca cele din cursul zilei, respectiv de10%. Umiditatea va fi crescută până la 88%. Vântul va sufla cu 6 km/h din direcţia E-NE.

Marţi, Decembrie 30
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim -7˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă iar după-amiază va apărea soarele. Sunt şanse minime de precipitaţii adică 10%. Umiditatea va fi crescută, respectiv la 82%. Vântul va sufla cu o viteză de 11 km/h din direcţia E-NE. Seara va fi înnorat fără precipitaţii. Umiditatea va fi crescută pînă la 82%. Vântul va sufla cu 5 km/h din direcţia E-NE.

Miercuri, Decembrie 31
Temperatura va fi cuprinsă între maxim -1˚C şi minim -8˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat fără precipitaţii. Umiditatea va fi crescută peste medie, respectiv 82%. Vântul va sufla cu peste 11 km/h din direcţia E-NE. Seara cerul va fi senin, fără  precipitaţii. Umiditatea crescută pînă la 89%. Vântul va sufla cu 5 km/h din direcţia E-NE.

Joi, Ianuarie 1
Timpul va fi însorit dar rece. Temperaturile vor fi cuprinse între minim -12°C şi maxim -6°C.

Vineri, Ianuarie 2
Timpul va fi însorit dar rece. Temperaturile vor fi cuprinse între minim -12°C şi maxim -5°C.

Sâmbătă, Ianuarie 3
Cerul va fi întunecat, alocuri viscole. Temperaturile vor fi cuprinse între minim -11°C şi maxim -6°C.

Duminică, Ianuarie 4
Va fi rece cu nori şi soare. Temperaturile vor fi cuprinse între minim -10°C şi maxim -5°C.

Constanţa:

Miercuri, Decembrie 24
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 3˚C şi minim -3˚C.
Vor fi şanse de ploaie, ninsoare şi vânt puternic. Şansele de precipitaţii vor fi de 60%,  umiditatea va fi de 82%, vântul va bate cu 32 km/h din direcţia N-NV. Noptea va fi mai mult înnorat, cu şanse de precipitaţii de10%.Umiditatea va fi de 83%, vântul va bate cu 23 km/h din direcţia N-NV.

Joi, Decembrie 25
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim - 6˚C.
Cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 72%, vântul va bate cu 23 km/h din direcţia NV. Noaptea va fi ceaţă, vor fi şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 79%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia NV.

Vineri, Decembrie 26
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă, după-amiază va ieşi soarele. Vor fi şanse de precipitaţii de 10%, umiditatea va atinge 78%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia NV. Noaptea  cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%, mmiditatea va fi de 81%, vântul va sufla cu 11 km/h din direcţia N-NV.

Sâmbătă, Decembrie 27
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim -4˚C.
Cerul va fi înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%, umiditatea va atinge 80%, vântul va bate cu 14 km/h din direcţia N. Noaptea cerul va fi mai mult înnorat. Umiditatea va fi de 80%, vântul va bate cu 14 km/h din direcţia N.

Duminică, Decembrie 28
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 5˚C şi minim -4˚C.
Va ninge moderat, şansele de precipitaţii vor ajunge la 60, umiditatea va fi de 70%, vântul va bate cu 18 km/h din direcţia N. Noaptea va ninge. Şansele de precipitaţii vor fi de 60%, umiditatea va fi de 80%, vântul va bate cu 16 km/h din direcţia N-NE.

Luni, Decembrie 29
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 5˚C şi minim -2˚C.
Cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%.Umiditatea va fi de 76%, vântul va bate cu 24 km/h din direcţia N-NE. Seara, cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%, umiditatea va atinge 84%, iar vântul va sufla cu 18 km/h din direcţia N.

Marţi, Decembrie 30
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 6˚C şi minim -3˚C.
Cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 77%, vântul va bate cu 21 km/h din direcţia N. Noaptea, cerul va fi parţial înnorat. Umiditatea va fi de 77%, vântul va bate cu 19 km/h din direcţia N.

Miercuri, Decembrie 31
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 5˚C şi minim -3˚C.
Cerul va fi mai mult înnorat cu şanse de precipitaţii. Umiditatea va fi de 69%, vântul va bate cu 23 km/h din direcţia N-NE. Noaptea cerul va fi parţial înnorat, umiditatea va fi de 76%, vântul va bate cu 19 km/h din direcţia N.

Joi, Ianuarie 1
Cerul va fi însorit, în cea mai mare parte a zilei. Temperaturile vor fi cuprinse între -7°C şi 0°C.

Vineri, Ianuarie 2
Va fi o zi cu un amestec de soare şi nori. Temperatura va fi cuprinsă între -4°C şi 1°C.

Sâmbătă, Ianuarie 3
Cerul va fi mai ales înnorat. Temperatura va fi cuprinsă între -4°C şi 2°C .

Duminică, Ianuarie 4
Cerul va fi înnorat. Temperatura va fi cuprinsă între -4°C şi 0°C.

Covasna:

Miercuri, Decembrie 24
Va fi o zi răcoroasă,  cu zăpadă. Temperatura va fi cuprinsă între minim -12°C şi maxim -8°C.

Joi, Decembrie 25
Va fi zăpadă, cu ninsori în cea mai mare parte a zilei. Temperatura va fi cuprinsă între minim -13°C şi maxim -11°C.

Vineri, Decembrie 26
Va fi o zi plină de ninsori, temperaturile fiind şi ele scăzute. Temperatura va fi cuprinsă între minim -17°C şi maxim -9°C.

Sâmbătă, Decembrie 27
Cerul va fi înnorat, vor fi viscole şi o vreme foarte rece Temperatura va fi cuprinsă între minim -16 °C şi maxim -8 °C.

Duminică, Decembrie 28
Cerul va fi mai ales înnorat şi o vreme rece. Temperatura va fi cuprinsă între minim -15°C maxim -7°C.

Luni, Decembrie 29
V fi o zi rece cu nori dar şi cu soare. Temperatura va fi cuprinsă între minim -13°C maxim -5°C.

Marţi, Decembrie 30
Cerul va fi cu soare strălucitor pe tot parcursul zilei. Temperatura va fi cuprinsă între minim -11°C şi maxim -1°C.

Miercuri, Decembrie 31
Va fi o zi frumoasă, va fi soare din abundenţă. Temperatura va fi cuprinsă între minim -13°C şi maxim -1°C.

Joi, Ianuarie 1
Cerul va fi mai ales însorit deşi vremea va fi  rece. Temperatura va fi cuprinsă între minim -14°C şi  maxim -4°C.

Vineri, Ianuarie 2
Cerul va fi parţial însorit. Temperatura va fi cuprinsă între minim -10 °C  şi maxim -2 °C.

Sâmbătă, Ianuarie 3
Cerul va fi mai ales înnorat. Temperatura va fi cuprinsă între minim -12°C şi maxim -2°C.

Duminică, Ianuarie 4
Cerul va fi parţial însorit. Temperatura va fi cuprinsă între minim -10°C şi maxim -2°C.

Craiova:

Miercuri, Decembrie 24
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -4˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat. Şanse mici de precipitaţii respectiv 10%. Umiditatea va fi peste medie, respectiv 58%. Vântul va sufla cu peste 27 km/h din direcţia NV. Seara cerul va fi parţial înnorat. Şansele de precipitaţii vor rămâne la fel cu cele din cursul zilei respectiv 10%. Umiditatea va fi relativ crescută 70%.Vântul va sufla cu  18 km/h din direcţia V-NV.

Joi, Decembrie 25
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 0˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat. Şanse mici de precipitaţii respectiv 10%. Umiditatea va fi peste medie, respectiv 64%. Vântul va sufla cu peste 14 km/h din direcţia VNV. Seara cerul va fi parţial înnorat. Şansele de precipitaţii vor rămâne la fel cu cele din cursul zilei respectiv 10%. Umiditatea va fi relativ crescută 76%.Vântul va sufla cu  11 km/h din direcţia NV.

Vineri, Decembrie 26
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 0˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat. Şanse mici de precipitaţii respectiv 10%. Umiditatea va fi peste medie, respectiv 68%. Vântul va sufla cu peste 14 km/h din direcţia NV. Seara cerul va fi parţial înnorat. Şansele de precipitaţii vor rămâne la fel cu cele din cursul zilei respectiv 10%. Umiditatea va fi relativ crescută 74%.Vântul va sufla cu  11 km/h din direcţia N-NE.

Sâmbătă, Decembrie 27
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat. Şanse mici de precipitaţii respectiv 10%. Umiditatea va fi peste medie, respectiv 72%. Vântul va sufla cu peste 14 km/h din direcţia ENE. Seara cerul va fi parţial înnorat. Şansele de precipitaţii vor rămâne la fel cu cele din cursul zilei respectiv 10%. Umiditatea va fi relativ crescută 83%.Vântul va sufla cu  11 km/h din direcţia E-NE.

Duminică, Decembrie 28
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 3˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat. Şanse mici de precipitaţii respectie 10%. Umiditatea va fi peste medie, respectiv 69%. Vântul va sufla cu peste 16 km/h din direcţia ENE. Seara cerul va fi parţial înnorat. Şansele de precipitaţii vor rămâne la fel cu cele din cursul zilei respectiv 10%. Umiditatea va fi relativ crescută 79%.Vântul va sufla cu  11 km/h din direcţia NE.

Luni, Decembrie 29
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 3˚C şi minim -4˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat. Şanse mici de precipitaţii respectiv 10%. Umiditatea va fi peste medie, respectiv 70%. Vântul va sufla cu peste 13 km/h din direcţia ENE. Seara cerul va fi parţial înnorat. Şansele de precipitaţii vor rămâne la fel cu cele din cursul zilei respectiv 10%. Umiditatea va fi relativ crescută 79%.Vântul va sufla cu  13 km/h din direcţia NE.

Marţi, Decembrie 30
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim -4˚C.
Dimineaţa cerul va fi însorit. Şanse mici de precipitaţii respectiv 10%. Umiditatea va fi peste medie, respectiv 72%. Vântul va sufla cu peste 13 km/h din direcţia ENE. Seara cerul va fi parţial înnorat fără precipitaţii. Umiditatea va fi relativ crescută 78%.Vântul va sufla cu  10 km/h din direcţia NE.

Miercuri, Decembrie 31
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim -4˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat fără precipitaţii. Umiditatea va fi peste medie, respectiv 71%. Vântul va sufla cu peste 13 km/h din direcţia NE. Seara cerul va fi parţial înnorat fără precipitaţii. Umiditatea va fi relativ crescută 76%.Vântul va sufla cu  10 km/h din direcţia N-NE.

Joi, Ianuarie 1
Va fi un timp cu soare strălucitor. Temperaturile vor fi cuprinse între minim -8°C şi maxim 1°C.

Vineri, Ianuarie 2
Cerul va fi însorit. Temperaturile vor fi cuprinse între minim -5 °C şi maxim 1°C.

Sâmbătă, Ianuarie 3
Timpul va fi înnorat, dar va apărea şi soare. Temperaturile vor fi cuprinse între minim -6°C şi maxim 3°C.


Duminică, Ianuarie 4
Va fi soare şi ceva nori. Temperaturile vor fi cuprinse între minim -6°C şi maxim 2°C.

Focşani:

Miercuri, Decembrie 24
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim -3˚C.
Va ninge moderat cu şanse de precipitaţii de 60%.Umiditatea va fi de 74%, vântul va bate cu 21 km/h din direcţia N-NV. Noaptea va ninge moderat, vor fi şanse de precipitaţii de 60%, umiditatea va fi de 78%, vântul va bate cu 13 km/h din direcţia NV.

Joi, Decembrie 25
Temperatura va fi cuprinsă între maxim -1˚C şi minim -4˚C.
Va ninge moderat cu şanse de precipitaţii de 60. Umiditatea va fi de 74%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia NV. Noaptea va ninge moderat. Umiditatea va fi de 84%, vântul va bate cu 6 km/h din direcţia NV.

Vineri, Decembrie 26
Temperatura va fi cuprinsă între maxim -2˚C şi minim -5˚C.
Va ninge moderat cu şanse de precipitaţii de 60%.Umiditatea va fi de 81%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia N-NV. Noaptea va ninge moderat cu  şanse de precipitaţii de 60%. Umiditatea 86%, vântul va bate cu 6 km/h din direcţia N-NV.

Sâmbătă, Decembrie 27
Temperatura va fi cuprinsă între maxim -2˚C şi minim -5˚C.
Va ninge moderat cu şanse de precipitaţii de 60%.Umiditatea va fi de 85%, vântul va sufla cu 10 km/h din direcţia N. Noaptea cerul va fi mai mult înnorat. Sunt  şanse de precipitaţii de 10%, umiditatea va fi de 85%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia N-NE.

Duminică, Decembrie 28
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -4˚C.
Cerul va fi mai mult înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 79%, vântul va bate cu 11km/h din direcţia N. Cerul va fi înnorat, umiditatea va fi de 86%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia N-NE.

Luni, Decembrie 29
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi mimim -6˚C.
Cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 82%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia N-NE. Noaptea va fi ceaţă, umiditatea va fi de 93%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia N-NE.

Marţi, Decembrie 30
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă, iar după-amiază va răsări soarele. Şansele de precipitaţii sunt de 10%,umiditatea va fi de 80%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia N-NE. Noaptea cerul va fi parţial înnorat, umiditatea va fi de 82%, vântul va sufla cu 10 km/h din direcţia N-NE.

Miercuri, Decembrie 31
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -7˚C.
Cerul va fi parţial înnorat fără şanse de precipitaţii. Umiditatea va fi de 77%, vântul va fi de 11 km/h din direcţia N-NE. Noaptea cerul va fi parţial înnorat, umiditatea va fi de 84%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia N.

Joi, Ianuarie 1
Cerul va fi parţial însorit, afară va fi răcoros. Temperatura va fi cuprinsă între minim -10°C şi maxim -4°C.

Vineri, Ianuarie 2
Vor fi şi nori şi soare. Temperatura va fi cuprinsă între minim -6°C şi maxim -2°C.

Sâmbătă, Ianuarie 3
Cerul va fi în special înnorat. Temperatura va fi cuprinsă între minim -7°C şi maxim -1°C.

Duminică, Ianuarie 4
Va fi soare, pe alocuri se vor întrezări şi câţiva nori. Temperatura va fi cuprinsă între minim -7°C şi maxim -2°C.

Galaţi:

Miercuri, Decembrie 24
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -2˚C.
Dimineaţa va ploua. La prînz se aşteaptă ninsoare. Sunt şanse mari de precipitaţii, respectiv de 60%. Umiditatea peste medie 74%. Vântul va sufla cu 23 km/h din direcţia NNV. Seara va ninge. Vor fi şanse de precipitaţii de 60% Umiditatea din atmosferă va fi de 76%. Vântul va sufla cu 14 km/h din direcţia NNV.

Joi, Decembrie 25
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 0˚C şi minim -3˚C.
Dimineaţa se aşteaptă ninsoare. Sunt şanse mari de precipitaţii, respectiv de 60%. Umiditatea peste medie 71%. Vântul va sufla cu 18 km/h din direcţia NV. Seara va ninge pe alocuri. Vor fi şanse de precipitaţii de 60%. Umiditatea din atmosferă va fi de 83%. Vântul va sufla cu 8 km/h din direcţia NV.

Vineri, Decembrie 26
Temperatura va fi cuprinsă între maxim  -1˚C şi minim -4˚C.
Dimineaţa se aşteaptă ninsoare. Sunt şanse mari de precipitaţii, respectiv de 60%. Umiditatea peste medie 74%. Vântul va sufla cu 6 km/h din direcţia NV. Seara va ninge. Vor fi şanse de precipitaţii de 60%. Umiditatea din atmosferă va fi de 78%. Vântul va sufla cu 6 km/h din direcţia N-NV.
 
Sâmbătă, Decembrie 27
Temperatura va fi cuprinsă între maxim -2˚C şi minim -4˚C.
Dimineaţa se aşteaptă ninsoare. Sunt şanse mari de precipitaţii, respectiv de 60%. Umiditatea peste medie 81%. Vântul va sufla cu 10 km/h din direcţia N. Seara va fi înnorat. Vor fi şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea din atmosferă va fi de 79%. Vântul va sufla cu 10 km/h din direcţia N-NE.

Duminică, Decembrie 28
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 3˚C şi minim -5˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat. Şanse mici de precipitaţii respectiv 10%. Umiditatea va fi peste medie, respectiv 71%. Vântul va sufla cu peste 11 km/h din direcţia NNE. Seara cerul va fi parţial înnorat. Şansele de precipitaţii vor rămâne la fel cu cele din cursul zilei respectiv 10%. Umiditatea va fi relativ crescută 79%.Vântul va sufla cu  11 km/h din direcţia N-NE.

Luni, Decembrie 29
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat. Şanse mici de precipitaţii respectiv 10%. Umiditatea va fi peste medie, respectiv 76%. Vântul va

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii