Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Don Quijote, la Oleg Danovski

ro

16 Sep, 2012 14:51 2156 Marime text

tnob.jpgCompania de balet a Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski" prezintă duminică, 16 septembrie, ora 19.00, spectacolul „Don Quijote" de Ludwig Minkus.

Coregrafia, adaptare a variantei clasice după romanul lui Cervantes, este realizată de Mihai Babuşka, în colaborare cu scenografa Adriana Urmuzescu.

Baletul a cărui premieră a avut loc pe 23 iunie 2012, este unul dinamic, care include foarte multe elemente teatrale şi în care accentul este pus pe umor şi nu pe tragic.

Din distribuţia spectacolului fac parte: Takahiro Tsubo, - Basil, Risa Mochizuki (Japonia) - Kitri, Eliza Maxim - Mercedes, Aliss Tarcea şi Amalia Mîndruţiu - Florărese, Ovidiu Lintzmaier - Don Quijote, Cezar Buculei - Sancho Panza, Mihai Pâslaru (debut) - Gamache, Jeonil Yoon (Coreea de Sud) - Toreador, Diana Ionescu - Amoraş, Cecilia Ursul - Dulcineea, Camelia Radu - Cârciumăreasa şi Gelu Râpă - Cârciumar, alături de ansamblul de balet.

Biletele se pot procura de la casa de bilete din incinta teatrului de la luni până vineri de la ora 11.00 la ora 17.00 şi în seara spectacolului în intervalul orar 18.00 - 19.00.

Preţul unui bilet variază între 15 şi 25 lei, în funcţie de locurile din sală.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii