Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Discutii despre antreprenoriat si lansare de carte cu Marius Ghenea!

ro

13 Jun, 2011 19:26 1862 Marime text
carte-232x300.jpgFundatia Post-Privatizare (FPP) va invita sa luati parte la o intalnire antreprenoriala in cadrul careia invitatul special este Marius Ghenea. Va asteptam in data de 14 iunie, incepand cu ora 12, la Constanta in Cafeneaua Marrone Rosso din cadrul City Parc Mall sa ii puneti intrebari unuia dintre cei mai de succes antreprenori din Romania.

Evenimentul isi propune sa reuneasca oameni din business-ul local dornici sa invete de la un antreprenor cu experienta cum isi pot imbunati afacerile, sau cum sa gaseasca cele mai bune solutii practice prin care isi pot accelera cu succes veniturile organizatiilor pe care le conduc, solutii perfect adaptate mediului de afaceri din Romania.

In cadrul intalnirii va avea loc si prezentarea de carte a lui Marius Ghenea - "Antreprenoriat. Drumul de la ideicatre oportunitati si succes in afaceri", carte sprijinita de FPP.

Asa cum spune si autorul, cartea nu contine retete, dar „este un material foarte util de carte de antreprenoriat, care sa fie un fel de ghid sau manual nu doar pentru cei care sunt deja antreprenori, ci si pentru cei care se gandesc acum pe ce cale sa mearga in continuare". Este o carte care se adreseaza atat studentilor, tinerilor antreprenori, cat si oamenilor de afaceri.

Sursa: http://evenimente-constanta.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii