Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“Despre iubire si martiri”, cu Dan Puric, la CdC

ro

10 Nov, 2010 13:28 1840 Marime text

dan_puric.jpgGrupul de iniţiativă pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Pontus Euxin vă invită sâmbătă, 20 noiembrie, ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanţa, la o conferinţă extraordinară a maestrului Dan Puric, pe tema „Despre iubire şi martiri".

Evenimentul are un caracter caritabil. Banii obtinuţi din vânzarea biletelor vor fi folosiţi pentru finanţarea de proiecte în beneficiul comunităţii locale Constanţa.

În sprijinul acestei iniţiative, maestrul Dan Puric a acceptat participarea la organizarea conferinţei - eveniment pe tema „Despre iubire şi martiri", în care va rupe bariera dintre scenă şi public şi va dezbate într-o manieră interactivă câteva aspecte ale vieţii cotidiene, în încercarea sa de a readuce la viaţă spiritul filantropic al comunităţii, de a reînvia OAMENII care au uitat să fie oameni - să iubească, să dorească să traiască frumos şi să o şi facă, să înţeleagă cine este cel de lângă ei etc.

Biletele pot fi găsite şi în Librăria Cărtureşti, preţul acestora variind între 65 şi 45 lei, în funcţie de poziţia în sală.

Mai multe pe www.constantablog.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii