Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cariere în Alb la Constanţa

ro

27 May, 2011 14:24 2124 Marime text

afis_cariere-in-alb_constanta-212x300.jpgCel mai mare eveniment de locuri de munca pentru personalul medical din Europa de Est - Cariere in Alb - isi deschide portile in cea de a 4-a editie in doua importante orase universitare din Europa:

CONSTANTA, Romania, in Campusul Universitar Ovidius - Corp B - 4 iunie, intre orele 10:00-16:00

VARNA, Bulgaria, la Hotel Graffit Gallery - 5 iunie - intre orele 10:00-16:00

 

Cui se adreseaza acest eveniment?
Evenimentul se adreseaza profesionistilor din domeniul medical (Medici, Studenti, Medici Stomatologi, Farmacisti, Asistenti Medicali, FizioKinetoTerapeuti, Moase si alte categorii) care isi doresc sa isi gaseasca locul de munca potrivit! Peste 2000 de oportunitati in cele mai bune companii si institutii medicale din Europa asteapta pentru tine! Daca ti-ai propus sa incerci sistemul medical din tari precum Franta, Anglia, Germania, Spania, Belgia, atunci indrazneste sa faci primul pas spre visul tau! Vino sa te intalnesti cu angajatorii care pot sa iti ofere salarii de peste 3500 euro, sa te informezi, sa analizezi ofertele cele mai bune si sa te inscrii pentru interviuri.

De ce sa vii la eveniment?
Pentru ca te sprijinim in indeplinirea visurilor tale in cariera. Cariera medicala inseamna mai mult decat dedicatie. Inseamna sa ai toate instrumentele si suportul necesar pentru o cariera de succes. Vino sa afli mai multe informatii despre cariera ta din domeniul medical!
Este foarte important, cu atat mai mult intr-un mediu solicitant, sa lucrezi cu oameni motivati, inteligenti si orientati catre viitor. Cu o astfel de echipa nu ai cum sa nu evoluezi. Alege-ti locul de munca potrivit! Noi iti aducem angajatorii cei mai potriviti pentru a-ti oferi mediul de care ai nevoie pentru a ajunge acolo unde doresti.

Participarea ta este GRATUITA, evita insa aglomeratia de la intrarea la targ doar daca te inscrii online aici.

Sursa: http://www.constantablog.net

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii