Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbierul din Sevilla, în premieră la „Oleg Danovski“

ro

04 Jul, 2012 14:53 1750 Marime text

afis_barbierul.jpgSâmbătă, 7 iulie, de la ora 19.00, va avea loc, la Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski" Constanţa, premiera operei „Bărbierul din Sevilla", compusă de Gioachino Rossini în 1816, bazată pe un libret scris deCezare Sterbini, după nuvela lui Pierre Beaumarchais.

Regia piesei este realizată de Ştefan Munteanu, care vede în lucrare „o lecție de istorie transparentă dintr-o bulă de săpun scăpată din mâna lui Figaro". Figaro este bărbierul cel vesel şi îndrăgit de întregul oraş, care ajută la consfinţirea iubirii dintre Contele Almaviva şi Rosina, în Sevilia secolului al XVIII-lea. Opera comică „Bărbierul din Sevilla", se bazează pe o poveste clasică de dragoste ce nu poate fi împărtăşită şi are nevoie de nenumărate tertipuri pentru a se putea manifesta. Toate aceste încercări vor face deliciul publicului prezent la reprezentaţia din 7 iulie, de la Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski" Constanţa.

Distribuţia interpretării de pe scena constănţeană îi are ca protagonişti pe soliştii ŞTEFAN IGNAT, MĂDĂLINA SANDU, FLORIN ORMENIŞAN, ŞTEFAN SCHULLER, CONSTANTIN ACSINTE, LUCIA MIHALACHE, BOGDAN OCHESEL.

Biletele puse la vânzare pentru acest spectacol pornesc de la 10 lei şi ajung până la 30 de lei, în funcţie de poziţia locului în sala de spectacol.

Spectacolului cuprinde un cocktail gratuit pus la dispozitie de noul partener pe evenimente al teatrului, la care spectatorii au ocazia să îi cunoscă atât pe artişti cât şi pe cei implicati în punerea în scenă a acestui spectacol.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii