Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Eftimie, în Cafe Del Mar

ro

07 Dec, 2012 17:07 2486 Marime text

del_mar.jpgCafe Del Mar promite să ofere cel mai frumos cadou de Crăciun, Adrian Eftimie va fi invitat special în seara de 25 decembrie în Cafe Del Mar.

Şi-a început activitatea de DJ din dorința de a împărtăși pasiunea pentru muzică și altora. În 1991, Adrian Eftimie construiește, împreună cu cel mai bun prieten al său, primul post de radio pirat din România. Trei ani mai târziu descoperă radioul în adevăratul sens al cuvântului și apare în grila de programe a primului post de radio independent, Uniplus.

După câțiva ani petrecuți în radio, își descoperă talentul de DJ învățând dedesubturile meseriei de la DJ Professor și Cristi Voicu, în Disco Club Le Baron din București.

Concomitent, începe și producția, hitul verii 2006 fiind indiscutabil „No side effect", o melodie remixată de mulți DJ români. Urmează producții precum „desire", ce îl confirmă pe Adrian Eftimie drept un producător de viitor. În 2007, anul în care a mixat pentru prima dată în străinătate, câștigă concursul Heineken Music Thirst cu piesa „elevation" și scoate încă un hit, „city lights" la MadeInn Records.

În prezent, Adrian Eftimie este cel mai solicitat DJ din România, cunoscut fiind faptul că orice petrecere la care mixează devine un succes, o noapte de neuitat.

 

CITESTE AICI si AICI

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii