Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 7 septembrie 2011

ro

07 Sep, 2011 13:31 2686 Marime text
cruce.jpg

Îndureraţi, anunţăm decesul scumpului nostru Constantin Mergeani. Sora şi nepoţii îi vor păstra vie amintirea.

 

Doru Bică, naş, este alături de finii lui, Stancu gabriel şi Aura, în greaua încercare pricinuită de trecerea în nefiinţă a fratelui Grama gheorghe. Sincere condoleanţe!

Familia Chioibaş Marian şi Adriana, fini, sunt alături de naşii lor Stancu Gabriel şi Aura, în greaua suferinţă pricinuită de decesul fratelui la numai 47 de ani, Grama Gheorghe (George). Sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihneacă în pace!

Colectivul Grupului Sammarina aducem un ultim omagiu celei care a fost Nantu Silvia şi este alături de familia îndurerată. Dumnezeu să o odihneasca!

Cu adâncă durere anunţăm încetarea din viaţă în data de 05.09.2011 a iubiteinoastre mame Nantu Silvia. Înmormântarea va avea loc astăzi la Cimitirul Municipal. Nadia şi Nicu Nantu.

Reprezentanşii Societăţii Române de Chirurgie, filiala Constanţa, deplâng moartea celui care le-a fost coleg şi un foarte bun prieten, prof. Univ. dr. Simion Sorin, şeful Clinicii de Chirurgie din cadrul Spitalului Colentina din Bucureşti. Dumnezeu să te odihnească în pace!

Dumnezeu să odihnească în pace şi linişte pe cea care a fost cumnata noastră, Nantu Silvia, mamă şi soţie devotată şi iubitoare, om integru, sfătos şi credincios. Veşnică pomenire! Familia Samara

Directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa, dr. Cătălin Grasa, este alături de familia îndurerată a celui care a fost prof. univ. dr. Simion Sorin, şeful Clinicii de Chirurgie din cadrul Spitalului Colentina din bucureşti. Dumnezeu să-l ierte!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii