Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 7 decembrie 2011

ro

07 Dec, 2011 15:54 2123 Marime text

cruce.jpgFamilia Podaru este alături de familia Zaharia în greaua suferinţă pricinuită de decesul celei care a fost Elena Zaharia, o femeie deosebită, cu un suflet nobil. Fie ca sufletul ei să-şi găsească liniştea printre îngeri! Vei rămâne veşnic în inimile noastre!

Cu durere în suflet, prezentăm condoleanţe dragilor noştri naşi, fam. prof. Crudu Ion pentru greaua încercare pricinuită de dispariţia neaşteptată a soţiei sale, distinsa profesoară Crudu Maria. Cu nemărginită dragoste şi adânc respect, fam. prof Iordan Constantin.

Familia Colodiuc regretă pierderea celei care a fost o femeie minunată, Elena Zaharia. Suntem alături de familia greu încercată. Sincere condoleanţe!

Familia Zaharia anunţă cu durere în suflet decesul celei care a fost Elena Zaharia, mamă, soacră, bunică şi străbunică iubitoare şi devotată. Corpul neînsufleţit este depus la Casa Albastră. Înmormântarea va avea loc astăzi, ora 13.00, la Cimitirul Central. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Datcu Fănel - soţ, împreună cu Datcu Ionuţ - fiu, anunţă, înmărmurişi de durere, încetarea fulgerătoare din viaţă a scumpei noastre soţii şi mame, Datcu Valerica, un om devotat familiei. Corpul neînsufleţit este depus la Casa Albastră. Înmormântarea va avea loc astăzi, ora 12.00, la Cimitirul Central. Lacrimi şi flori pe tristul mormânt!

Familia Tudor Dumitru şi Angela - verişori deplâng dispariţia fulgerătoare din viaţă a verişoarei Datcu Valerica, un om sensibil, harnic, pentru care familia a fost pe primul loc şi sunt alături de Fănel - soţ şi Ionuţ - fiu în aceste momente grele. Dumnezeu s-o ierte!

Familia Zanfir Gheorghe şi Tănţica - verişori sunt alături de Fănel şi Ionuţ Datcu în aceste clipe grele pricinuite de pierderea fiinţei celei mai dragi, cea care le-a fost soţie şi mamă, Datcu Valerica. Un gând pios la tristul mormânt!

Regretăm plecarea fulgerătoare din viaţă a scumpei noastre verişoare, Datcu Valerica, şi transmitem condoleanţe familiei. Familia Tudor Nicolae şi Petruţa, verişori.

Un gând de mângâiere, compasiune şi sincere condoleanţe! Colegii din cadrul DJAOV Constanţa sunt alături de domnul Datcu Dragoş în aceste clipe de grea încercare şi durere pricinuite de plecarea spre cele veşnice a mamei dragi. Sincere condoleanţe!

Familia Zicu anunţă cu durere moartea celui ce a fost Barza Hristu, tată, bunic şi străbunic. Cortegiul funerar va pleca astăzi din strada Şoseaua din Vii nr. 68, ora 12.00, către Cimitirul Viile Noi. Dumnezeu să-l odihnească!

Regretăm profund dispariţia doamnei Maria Crudu, model pentru elevi şi un bun coleg şi mentor pentru profesorii Liceului Teoretic George Călinescu.

Colectivul de la SC Comat Constanţa SA îşi exprimă regretul profund pentru dispariţia fulgerătoare a celui ce a fost Mihalache George Cătălin şi este alături de familia îndoliată! Regrete eterne!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii