Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:45 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 6 septembrie 2011

ro

06 Sep, 2011 13:39 2380 Marime text
cruce.jpg

Un gând de mângâiere şi sincere condoleanţe din partea colegelor Aida, Laura şi Mariana, pentru Mariana Badea în aceste momente grele, când tatăl său drag a trecut la cele veşnice. Dumnezeu să îl odihnească!

 

Colegiul Facultăţii de Management Financiar Contabil din cadrul Universităţii Spiru Haret este alături de d-na conf. dr. Isabella Grama în greaua încercare pricinuită de trecerea în nefiinţă a soţului Grama George. Sincere condoleanţe!

Colegiul Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică din cadrul Universităţii Spiru Haret este alături de d-na conf. dr. Isabella Grama în greaua încercare pricinuită de trecerea în nefiinţă a soţului Grama George. Sincere condoleanţe!

Un om deosebit, Tase Stănuţă, fost ofiţer al Căpităniei Constanţa, a trecut în nefiinţă după o lungă şi grea suferinţă. Îi vom păstra vie amintirea. Corneliu Idu şi colegii de la Idu Shipping.

Căpitan Corneliu Idu şi colegii de la Idu Shipping sunt alături de Bebe Pilcă în durerea pricinuită de decesul soţiei, Dida Pilcă. Sincere condoleanţe!

turkey-flag.jpgFamilia Ali Ismet este este alături de familia Duagi Narcis în greaua suferinţă pricinuită de decesul tatălui său. Sincere condoleanţe!

Colectivul Poliţiei Port îşi exprimă regretul profund pentru dispariţia flgerătoare a celui care a fost tatăl doamnei Duagi Narcis şi îi este alături. Sincere condoleanţe!

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii