Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:53 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 5-6 mai 2012

ro

06 May, 2012 15:32 1910 Marime text

cruce.jpgSindicatul Liber al Navigatorilor deplânge trecerea în nefiinţă a celui ce a fost comandantul de cursă lungă Creţu Romică. Absolvent al Institutului de Marină „Mircea cel Bătrân“, el şi-a început cariera de navigator la Navrom Constanţa, iar din 1980 a activat în cadrul secţiei a III-a a companiei. După 1990 a ocupat funcţia de director al grupului de nave al CNM Petromin, iar mai apoi de director al societăţii de navigaţie „Alexandros Dyron“. A contribuit la formarea profesională a noilor generaţii de navigatori, activând în sistemul de învăţământ marinăresc, în calitate de expert la Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV. Condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Romulus Creţu a plecat în ultimul voiaj, lăsând în urmă tristeţe şi consternare. Noi ne rugăm să urci pe trepte de lumină până dincolo de porţile Cerului şi Dumnezeu să te aibă în pază! Condoleanţe familiei îndoliate! Naşii – fam. Florea.

Cu adâncă durere în suflet, anunţ încetarea din viaţă a soacrei mele, Jitaru Victoria. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Un gând plin de compasiune şi sincere condoleanţe din partea colectivului firmei Herarconi în greaua pierdere suferită de d-na Jitaru Carmen la decesul soacrei sale, Jitaru Victoria. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Familiile Buda şi Urzică sunt alături de doamna Jitaru Carmen la pierderea soacrei, Jitaru Victoria. Sincere condoleanţe!

Sincere condoleanţe prietenei noastre Jitaru Carmen pentru pierderea soacrei sale, Jitaru Victoria. Familia Doană Mihai şi Doiniţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii