Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:24 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 31 octombrie 2012

ro

31 Oct, 2012 16:35 1602 Marime text

cruce.jpgÎnmărmurite de durere Elena - soţie şi Nicoleta - fiică anunţă cu tristeţe şi adânc regret dispariţia celui ce a fost Dumitru Papaianulis, soţ şi tată mult iubit. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Familia Banioti Iani, Mia şi copiii regretă decesul celui ce a fost cumnat şi unchi mult îndrăgit, Dumitru Papaianulis şi este alături cu tot sufletul de Elena -  soţie şi Nicoleta - fiică la dispariţia prematură a acestuia. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Familia Banioti Cristi, Ani şi Doina, împreună cu copiii aduc un ultim omagiu celui ce le-a fost cumnat şi unchi drag, Dumitru Papaianulis.  Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Familia Papacostea Titi, Mariana şi copiii Adina şi Olimpia împărtăşesc cu multă compasiune despărţirea de cel ce le-a fost văr şi unchi, Dumitru Papaianulis. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Sincere condoleanţe prietenei mele Elena şi fiicei sale Nicoleta la despărţirea de cel care a încetat să mai fie, Dumitru Papaianulis, dar care va rămâne viu în memoria noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Bogdana Răducanu.

Cu inimile zdrobite de durere, soţul Aristide, copiii George, Vali şi Nicu, nepoţii Robert şi Emilia anunţă trecerea în eternitate a celei care a fost Elena Lenţa Rusu, un suflet deosebit de bun şi cald. Ai lăsat un gol imens în inimile noastre. Slujba religioasă va avea loc mâine, la Biserica Sfântul Ilie, ora 13.00, iar înhumarea se va ţine la Cimitirul Municipal (Energia).

Cu sufletele îndurerate, cuscrii Vasilescu Florica şi Doru sunt alături de familia Rusu în greaua suferinţă pricinuită de decesul Elenei Lenţa Rusu. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Colectivul de la New Safari îşi exprimă regretul profund pentru dispariţia fulgerătoare a celei ce a fost Elena Lenţa Rusu şi este alături de familia îndoliată. Regrete eterne!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii